| Cris502 a întrebat:

Salutare! Vreau sa incep prin a pune intrebarea despre renumita clisma pentru sex anal. Sunt incepator, nu am facut niciodata anal si vreau sa incerc, dar totusi dorinta este strapunsa de "mizeria" care iese, am incercat sa fac clisma cu pachet din acela de unica folosinta de fiecare dată! Unii spun ca trebuie introdusa putina apa pentru a nu deranja tot tranzitul instestinal, altii ca trebuie introdusa multa apa pentru o curatare mai buna, dar ramane apa murdara si poate curge in timpul actului. Am incercat sa fac cu cate 300 de ml si am evacuat de fiecare data, va spun sincer timp de 30 de min am eliminat de 4-5 ori rahat! Ma gadeam logic, daca acum nu mai elimin, si peste 2 ore cand ma vad cu persoana o sa inainteze rahatul de mai sus (gen sa coboare in jos) din cauza apei, si tot bagam apa sa elimin macar pe jumatate ca sa fiu sigur ca nu il muradaresc, pe langa faptul ca miroase ingrozitor! Vreau un sfat care sa ma ajute si sa scap de "frica" asta de a murdari o persoana, majoritatea nu accepta sa faci sex fara clisma.

2 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa ce te cureti pe interior, nu mai mananci nimic.
Doar bei lichide.
Vezi si tu ce spun starletele de filme.

| StoicAnalysis a răspuns:

Boss. nu mai bine iei un laxativ, dai tot afara, faci clisma, iar apoi nu mai mananci nimic pana cand te babardesti? Gandeste logic.