Ea are sau nu prieten?
faptul ca ai fost la ea la munca a fost o surpriza dar nu se stie daca una tocmai placuta
daca nu sunteti foarte apropiati decat la modul "vorbim despre sala" eu zic ca nu este o ideea buna sa te afisezi la ea la servici ca si cum ati fi iubiti de 2 ani de zile!
Daca ai fi o persoana speciala pentru ea te-ar invita la ziua ei (asta daca si-o face) sau ti-ar da de inteles sa iesiti in oras la un restaurant ceva.
S-ar putea sa te vada doar ca pe un amic!
Incearca cu o femeie/fata sa vorbesti si altceva decat despre sala este marlanesc bro!
Vorbesc cu o femeie cum si cu cat fac eu ramat si cum execut corect la helcometru? sau daca era practicanta de kickbox sa stau sa vorbesc cu ea despre cum executa low kick?
in orice caz discutiile tehnice se poarta la sala de antrenament, cand esti in lume cauta sa vorbesti alte chestii> despre viata, referitor la pasiuni comune, alte si alte lucruri
Daca vrei sa iesi din friend zone cauta sa o impresionezi si sa stii sa comunici, daca nu...NU
Si las-o mai moale cu aparitiile la locul ei de munca, nu da bine!
Buna.Cred ca gestul cu bratara e foarte frumos, mai ales ca are legatura cu ceva ce ii place si practica des, insa e putin cam prea devreme pentru el. Poate nu ar strica sa mai vorbiti mai mult? Sa apari la locul ei de munca nu e potrivit pentru stadiul relatiei voastre, adica simpli colegi de sala.Mna, orice alegi, bafta!