| Daniel8888 a întrebat:

Salutare! Vreau să știu și eu un răspuns la această întrebare;
Întâmplător am vrut sa merg la tara singur si cand sa plec s-a hotarat si verisoara mea sa vina. Si camera in care am dormit era putin departe de bunici asa ca nu auzeau. Seara am facut baie si de obicei dorm doar in boxeri. Si normal ca daca imparteam camera cu verisoara mea, m-a vazut. Dupa s-a dus si ea la baie si cand a venit avea doar un tricou mulat si era in chiloti. Si mereu cand postez poze sau ma vede imi face mereu complimente si se baga in seama si seara cum eram in camera ma uitam pe yt s-a pus langa mine dar cu capu pe piept si nu am zis nimic ca si mie imi placea si nu voiam sa stric momentul, dupa m-a pupat pe burta si dupa (nu pot sa zic din instinct) pur si simplu i-am dat o palma la fund. Si dupa mi-a cerut sa facem sex si i-am raspuns cu nu ca avem acelasi sange si m-am gandit mai bine am zis ca in vagin nu pot sa o fac, mi-am pus prezervativul de fata cu ea sa nu creada ceva si dupa am facut anal si am finalizat igienic. Dupa ce ne-am sters m-a intrebat cum a fost si ca daca ma simteam prost cand gemea si i-am zis ca nu. Acum dupa asta pur si simplu ma simt devastat dar intr-un fel stau si linistit ca nu stie nimeni. Deci niste ajutor? Ar fi totul ok sau e un lucru remediabil prin a nu mai face asta

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Bah eu inteleg trolii, simt si ei nevoia sa se amuze, poate vor sa-si expuna niste fantezii, dar trebuie s-o faci in asa fel incat sa fii credibil! laughing Ce nu spui tu? Nu doar ca ai footut-o pe verisoara-ta, lucru care se intampla extrem de rar, dar desi era prima data cand o footeai, i-ai bagat-o direct in coor?! Bah, ma lasi?! rolling on the floor
Apoi ea te-a intrebat daca te simteai prost cand gemea?! rolling on the floor
La final, dupa ce i-ai spart b@sanau' tu te-ai simtit devastat!? Saracu' de tine! rolling on the floor

| darrio2007 a răspuns:

Acum stie aproape toata tara. Bravo, generatie de cacao!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Bravo frate traiti-va maxima viata

| ania a răspuns:

E un mare pacat se remediaza prin a cere iertare luu Dumnezeu si inradevar prin a nu mai face asta.Sexuk cu oricine nu esti casatorit e pacatul curviei si aduce blestem daca nu te pocaiesti de acest pacat.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Aoleuu asta se numeste incest, trebuia sa il ti pe NU in brate dar l-ai aruncat repede si ai cedat..simtete devastat in continuare si data viitoare pleaca de acasa si freaca o fata care nu e verisoara ta sau sorata sau orice grad de rudenie. Acum asta e fapta e consumata dar gandeste-te ca e un mare pacat ceea ce ati facut voi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Păcat de tine, să faci porcării în fund.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La romani incestul e în floare din păcate, cam asa cum sunt manelele mereu în trending pe yt.

| minime3 a răspuns:

Fereasca! Nu mai suntem la inceputuri cand era neam cu neam, dar nu judec! Tu stii cel mai bine ce simti!

| Anuskaa a răspuns:

Oameni nebuni.

| LaYeR a răspuns:

Ramane secretul vostru cu care mergeti in mormant. Sa nu te impinga pacatul sa spui cuiva din familie sau cunoscutilor. Nu te mai stresa pe chestia asta ca ajungi sa o iei razna. A fost, a trecut, daca zici ca ti-a si placut, aia e. Nu esti nici primul nici ultimul.

| Tactuecelmaitare a răspuns:

Foarte fain! Eu zic sa incerci si cu tactu! Tare destept esti!

| iulian42069iulian70 a răspuns:

Stai linistit ai pus povestea asta doar pe internet nu stie nimeni