Probabil ii e rusine cu astfel de gesturi de afectiune intr-un public larg, asa cand sunteti la suc vede deja cine e acolo si se simte mai in siguranta, pe strada lumea se schimba continuu
Vda ca aveti 21 si respectiv 24 de ani, ceea ce va plaseaza in categoria adultilor, asa-i?
Cred ca trebuie sa discutati voi doi, ca nu mai sunteti copilasi de 10-12 ani sa cereti voie la mama si tata, ca sa mergeti de manuta, maia les daca va iubiti si vreti o relatie lunga si frumoasa, atunci, comportati-va ca adultii.
Nu prea este normal, se evita in public ( inseamna ca nu vrea sa arate ) de multe ori fata tinde la mana . Poate este mai rusinoasa ( desi te saruta ) destul de dubios. Cum se comporta in particular? Daca si atunci face asa, dai bataie.
Nu știu care-i problema ei, csz eu am încercat de mai multe x, dar mă simt incomod, ciudat, parcă am cătușe, mi se înmoaie tot corpul, am nevoie ca mâinile mele să fie libere, în majoritatea timpului port ghiozdan, încerc pe cât posibil să evit pungi/genți etc. plus că eu gesticulez, mai ales când sunt cu cineva și din nefericire am anumite ticuri care necesită folosirea mâinilor.
Eu chiar dacă nu îmi manifest afecțiunea în public(incluzând și săruturile), asta nu înseamnă că mi-am pierdut interesul sau nu sunt îndrăgostită și atașată de acea persoană, pur și simplu nu-mi place, nu e big deal.
Ce rost are să te gândești că poate defectul e la tine, uite, în situația mea, defectul e la mine, totuși întreab-o care-i faza.
Acum observ că am foarte mulți pitici pe creier ))
Bună.
Încearcă să te răcești puțin de ia sa nu ii mai arăți atâta afecțiune după te ia de fraier.
Așteaptă și de la ia sa facă un pas, nu numai tu.
Poate ia nu are interes fata de tine de te tot respinge.
Dar poate fi și a doua scuză
Cum ar fi :fetei nu i place sa fie ținută de mână în public asta însemnând că nu vrea sa se afișeze.
"Încearcă să te răcești puțin de ia sa nu ii mai arăți atâta afecțiune după te ia de fraier."
E o aberatie cum nu s-a mai auzit. Desi stiu ca exista astfel de specimene, mi se pare ireal sa gandesti asa.
In particular isi manifesta foarte bine sentimentele de dragoste, chestia e ca eu dau multe imbratisari, sunt cu imbratisarile, dar in particular e super ok