Un barbat adevarat cauta o sotie nu o iubita.Sunt siteurimatrimoniale crestine unde scriu oamenii interesati de casatorie, niste prieteni de-ai nostri asa s-au gasit si casatorit, au 2 baieti si o famile fericita.
Am incercat pe cetatea creștină, nu a mers nimic, nu primeam like-ri
In primul rand nu mergi la agățat fete in biserici,e penibil așa ceva,acolo mergi pentru Dumnezeu,exista matrimoniale creștine online, contează aspectul fizic facial, înălțimea, vocea sa o ai groasă, maturitatea și personalitatea masculina
"caut sa nu par disperat", "dacă le bagi in seama prea mult te pot vedea că un afemeiat și fătălău iar eu nu doresc asta "
Si cum a functionat strategia asta pana acum?
Schimba, ca nu devii interesant ignorand fetele.
Nu vor merge mereu planurile precum cautatul fetelor in biserici / nepasarea sau prea multa atentie pentru ca prin exemplu, cumperi o carte de nevoie, nu pentru ca o vrei neaparat ci pentru copertile cool.
Pe langa asta, imagineaza-ti sa tii un urs intr-o cusca si sa crezi ca e bland eliberandu-l, eu la asta ma gandesc la fetele ce frecventeaza biserica, sunt fortate in majoritatea cazurilor de familie, dar ce se ajunge cu ele cand rup acel lant?
Femeile ce sunt cu tipi mai batrani / nu sunt in aceeasi lungime de potential fizic tinde mai mult sa fie din diverse cauza, sentimente aprofundate prea mult (au iubit o persoana dar si-a batut joc asa ca prefera banii / cineva mai slabut crezand ca nu vor insela / le iubesc pentru ca tin la ele si nu doar pentru corp, vorba aia, uratenia se compenseaza prin minte)
Poate sa fie din cauza ideii ca, unele femei urasc singuratatea pe cand barbatii sa fie cu persoana nepotrivita, unde si aici, este discutabil subiectul.
Decat sa tot cauti raspunsuri, gasesti ceva, dar apar alte probleme si sa nu mai intelegi nimic, ia o varianta generala,
Te ocupi de fizic, du-l cat de bine reusesti si incearca ceva nou ce doar tie iti merge, rezolva partea financiara cat de cat, vezi cu ce probleme se incurca ceilalti intr-o relatie, fi pregatit in 2-3 ani si pe urma alegeti o fata ce stii ca o poti mentine in relatie pana la moarte sau ceva mai mult, 10-20 de ani, afla cine este de fapt, ce probleme s-a confruntat, orice lucru ce poate duce la un avantaj ce nimeni nu l-ar depune si cel mai important lucru, fii sigur ca poti sa o stabilizezi in sensul ca, la o cearta poti controla situatia prin orice mijloc.
Daca te referi sa-ti cauti o tipa doar pentru placere, cauta in ziar, sunt in ordine si nu te trezesti cu neplaceri.
Stai cuminte si nu te mai baga in nici o relatie, cel mai bine in ziua de azi e sa fii singur si puternic.
Au apus vremurile cand se construia ceva împreună, acum toate vor totul pe tavă.
Cand zici ca mergi la intalnire mergi de fapt la interviu.
Ce faceai tu sa fii cuminte si sa nu umbli prin cluburi si etc. fix de asta fug ele, nu se mai cauta bairtii buni ci aia care sunt golanii si băieți rai.
Nu incerca sa mai vorbesti cu nimeni ca vorbesti o zi cu ea toate bune si după incepe cu mesajele seci si te enervezi si iti strică toata buna dispoziție.
Din ce am citit posibil sa fie la tine totul hormonal cu timpul va trece, si eu am vrut pe cineva si am facut ca si tine multi ani pana am ajuns la 32 ani incercand degeaba.
Daca totusi vrei sa mai incerci, nu te mai baga in seama cu ele, fii si tu mai sec in discuții ca si cum te deranjează ca te baga in seama.
Adevărul este cu cat esti mai indiferent cu atât parca le deranjează si incearca mai mult sau cauta pe altul...
Totusi încearcă si vezi dar sfatul meu e sa stai singur si sa iti vezi de viață si munca.
Nici la tine n-a functionat strategia de inabordabil, asa-i?
Ba da, dar nu mai vreau sa ma incurc cu toate fitoasele si pitzipoancele care habar nu au sa vorbească
Foarte bine!
Dar femeile adevarate n-or sa pice in limba ca o faci tu pe-a inabordabilul.
Tu vad ca te-ai pus tare pe mine de la o vreme...
visezi, baiete!
Nu am ce sa visez cu cineva care provoaca durere si suparare...
Pe cine aa abordez cand era vânătoare dupa golani BMW, Chrysler o "siguranță financiara"?
Daca nu stii situația mea te rog frumos nu te mai baga
Am fost bun si am fost respectuos si am fost făcut ratat, prost ca imi venea sa nu mai fiu pe lumea asta din cauza femeilor.
Dar stii si chestiile astea m-au întărit si am demonstrat ca pot face multe si fara femei si nu am nevoie de o gaură sa ma faca fericit
Femeile cand te plac au mereu un interes MEREU!
Ai incercat cu fete cu o situație materială peste a ta sau cu cele sub tine, daca te dai la cele "top" normal că nu ai succes
Viata e buna si fara stres pe cap, am 32 ani nu am facut sex, nu am avut relație, de ce sa ma leg la cap cu una care nu stie sa respecte si isi dorește doar sa fie plimbata si sa primească...
Aleg libertatea si stresul putin, nu sa imi bat capul ce are de nu mai vrea sa vorbească si unde am gresit
Stay single, stay strong
Gianina13f întreabă: