| Danny_2491 a întrebat:

vreau sfatul vostru referitor la urmatoarea chestie: ma intilnesc cu un baiat de citeva luni sh tsinem unu la altul. Mie mi-a placut de la bun inceput. Stiu precis ca el tine la mine dar problema e ca el vrea sa avem relatsii, insa mie mie cam frica. Help please! ce sa fac? tin sa mentsin peste o luna implinesk 16 ani?

Intrebarea mea: nu-s pre mica p/u asa ceva?

mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| BRG a răspuns:

Sigur că ești prea mică, dacă băiatul cu care te vezi vrea să face-ți sex atunci nu te merită, fii fată deșteaptă și nu ceda insistențelor lui, că după aceea vei regreta amarnic, prețuiește-ți virginitatea și nu lăsa pe nimeni să-și bată joc de tine. Sper să-ți fie de ajutor sfatul meu, oricum faci ce dorești tu. O seară bună și ai grijă de tine, oamenii sînt răi și nu vor decît să profite de pe urma ta, și apoi cînd nu le m-ai trebuiești te aruncă ca pe o cîrpă la gunoi, dar tu fi fată deșteaptă și nu permite așaceva, ești încă mică, trebuie să-ți termini școala, nu cred că la 16 ani ai vrea să devii mamă, nu? Apropo cîți ani are băiatul care vrea să facă sex cu tine? Multă sănătate și ai grijă de tine, aștept în continuare mesajele tale. Sărut mîna și noapte bună. Cristi.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti mult prea mica pentru asta, fiindca astfel vei intra in prima categorie de risc pentru cancerul de col uterin. Si, sincer, cateva luni de relatie e prea putin pentru a se putea vorbi despre sex. Adica, un baiat care tine la tine cat de cat, ar astepta macar timpul necesar sa va iubiti pentru a face dragoste, nu sex sportiv. Ori dragostea nu apare in cateva luni. De altfel si tu spui ca tineti unul la altul, nu ca va iubiti. roga-l sa mai astepte macar un an si jumatate. Explica-i ca din punct de vedere medical, asa e bine pentru tine. Daca tine la tine, te va intelege si iti va respecta decizia.

| Franci_4832 a răspuns:

Da, esti inca mica... spune-i ca daca isi doreste asta si chiar tine la tine sa mai astepte macar un an pana te vei simti tu pregatita si va fi mai bine si din punct de vedere mediacal.
Bafta! happy

| minteuandedouaori a răspuns:

Nu conteaza varsta doar sa fi tu pregatitablushing de fapt conteaza varsta big grinbig grin scuze big grin
de la 16 poti sai dai drumul:*!

| Farcas a răspuns:

De cateva luni sunteti doar impreuna? De unde ai tu garantia ca acesta e baiatul cu care vrei si merita? Eu dupa 2 ani am facut`o cu elhappy asa ca eu zic ca tu inca esti si prea mica si aveti si putin timp de cand sunteti impreuna.In luniile astea sunt sigura ca nu ai ajuns sa il cunosti aproape deloc, pentru ca nu ai cum, e prea repede.Eu zic sa te mai gandesti pentru ca inca esti prea mica si se vede clar ca nu esti pregatita.sa iti spun si de ce? Daca erai pregatita sa o faci cu el, nu puneai intrebarea,, ce sa faci,, chatterbox

| *Lyttle.me* a răspuns:

Nu conteaza varsta...
Depinde esti doar de cateva luni cu el si sa nu cumva sa-si bata joc de tine. Daca esti pregatita si crezi ca e bine ceea ce faci si cu cine.nu vad ce te-ar impiedica.si totusi. ai grija! Gandeste-te si ce va fi pe urma...winking

| Te besk a răspuns:

Nu mi se pare ca ar i o problema daca ati i impreuna, dar de la aceasta varsta este cam devreme o relatie sexuala, dar pentru o relatie adica sa fiti impreuna este cel mai perfect.:*