Cadouri pentru ea:
- o bratara de argint sau de aur, in functie de buget, cercei sau alte bijuterii.
- parfumul ei preferat.
- ceas de mana.
- un breloc digital (care afiseaza diferite poze) sau mp3 player.
- o rochie.
- bluzele, pardesiurile, trench-urile sau gecile, cizmele sau botinele, pantofii sau lenjeria intima sunt daruri destul de apreciate de fete.
- telefon mobil.
- manusi speciale pentru dispozitive cu touch screen.
- o amuleta.
- un set de aromoterapie.
- o cana muzicala.
- rama foto pentru 2 fotografii.
http://www.borealy.ro/......ouri-femei
Oricarei fete(pentru ca nu stiu ce-i place prietenei tale, tu ar trebui sa stii asta), in general i-ar place: o bijuterie, cosmetice, flori, ursuleti mari. Nu stiu, poate o pereche de cercei de argint, un lantisor, un parfum de firma(il poti lua de la D&P), o placa de par sau ondulator, o carte buna, daca-i place sa citeasca...vezi si tu. Sa nu uiti de flori! Pastreaza vreo 30 de lei pentru flori.
Mie cel mai mult imi plac inelele.Si un inelus foarte dragut cu orice fel de pietricele, de argint te costa chiar si 30 lei.SI il pui intr-o cutiuta draguta rosie, legata de un buchet de trandafirasi rosii, si un pupic dulce+''La multi ani!'' mi se pare dragut, romantic si ieftin.Sau si niste cercelusi.Ce crezi ca i se potriveste.BAfta.FUnda? A si o fotografie draguta ar fi binevenita cu voi 2 intr-o rama deosebita.Te-ar costa maxim 70 de lei toata afacerea .
Bijuterii.astea le plac fetelor.dat dragut ar fi o cana cu numele vostru intro inimioara si chestioare simple dastea.cand le dai fetelor asa ceva isi dau seama ca le iubesti.eu asa simt.