| Cosmin3412 a întrebat:

Salutare. Vreau si eu o părere despre o situație jenantă.
Am fost câteva zile în vizită la un prieten, el are o fată de vreo 15, 16,17 ani nu știu sigur cât are...
Deci eram in baie dimineața cand toți erau plecați, asa credeam eu si a intrat peste mine fata lui. (Usa nu are incuietoare si nici nu a bătut la ușă)
A văzut ca făceam ceva..., și-a cerut scuze a inchis usa imediat.
După asta i-am spus sa nu mai zică la nimeni...(cine stie ce se poate interpreta).
Ma simt aiurea si acum, a 2. a zi am plecat la mine.
Daca a spus la prietenul meu sau la soția lui, nici nu mai vreau sa dau ochii cu ei. Asa penibil ma simt.
Credeți că a spus ceva?

Răspuns Câştigător
| Fatamuntilor a răspuns:

Nu cred ca ar fi in interesul ei sa spuna cuiva.
eu zic sa lasi masturbarea cand nu esti la tine casa pentru a evita situatii jenante.

| Cosmin3412 explică (pentru Fatamuntilor):

Mersi de răspuns. Sper sa nu zică, dar e cam deschisă cu mama ei din cate am văzut. Ii spune tot ce face.
Iar despre masturbat, am stat 4 zile acolo m-am abținut in primele 2. Dar a 3.a zi am avut un vis si m-am trezit beton. N-am mai rezistat?
De obicei evit asta cand nu sunt acasă.

13 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci esti *** frustrat, pana la urma.
Acum se explica frustrarea ta si ura pentru femei.

| LoveSleep a răspuns (pentru dullcat):

Poti sa ne lasi sa raspundem si sa nu mai dai cu spray-ul tau de gandaci? De fiecare data cand apare o intrebare buna vii tu sa ne strici cheful. Cui ii pasa ca e troll, doar nu raspunde nimeni cu scopul de a ajuta.

| Cosmin3412 explică (pentru dullcat):

Asa plictisitoare e viața ta încât îi faci pe toți troli? Daca te uiți în oglindă ai sa vezi un troll.

| Cosmin3412 explică (pentru LoveSleep):

E chiar fază reală. Si asta nu e nimic pe lângă ce mi se întâmplă în ultimele 2 luni.

| dullcat a răspuns (pentru Cosmin3412):

Nu pe toti, doar pe cei care merita, in functie de poveste.Niciun adult normal la cap nu s-ar masturba acasa la niste oameni care au copil si baie fara incuietoare.Nici macar nu ai zis in ce context ai mers la ei.S-a inventat hotelul?

Draga troll, n-am cum să-ți iau răspunsul in serios.
1. Nu esti un adult ca să-mi spui ce face unul.
2. Am spus că postare ca nu trebuia sa fie nimeni acasă la ora aia. Ea trebuia sa fie la școală.
3. Dacă ai avea măcar un gram de creier ți-ai da seama ca indiferent de vârstă atâta timp cât funcționează organele, ne masturbăm...
În fine, nu-ți mai dau explicații pentru ca ți-am dat prea multe oricum si prevăd ca nu înțelegi nimic.

Sunt adult de mult, nu trebuie sa te conving. Faci ce vrei, crezi ce vrei. Nu am afirmat nicaieri ca masturbarea e satana, du-te si fa-ti un ceai, apoi mai vorbim. :)) La un raspuns recent chiar am lasat acest link, sugerand ca masturbarea este necesara : https://www.reginamaria.ro/......-si-excese

Probabil ești adult de prea de mult... După raspuns si gândire nu-ți dădeam mai mult de 15 ani. Adevărat, bărbații se maturizează mai greu, dar unii devin senili înainte de maturitate.

Nu prea mult, numai de o decada si ceva.

| Cosmin3412 explică:

Vasile tată, contează vârsta pentru asta?
Sau tu la mintea ta crezi ca are vreo relevanță daca ai 14 sau 50?