Si,probabil,simti corect.
Ca sa te lamuresti,anunt-o ca nu o poti vedea,pentru ca nu ai bani.
Daca accepta sa nu va vedeti si nu se ofera sa plateasca ea,nu esti paranoic si i-a facut placere s-o tratezi pe banii tai pana acum.
Daca iti spune ca nu conteaza si face ea cinste,e bine,ii pasa de tine si poti sa-i faci o surpriza,platindu-ti partea,asa cum e normal.
In timpurile grele pe care le traieste fiecare,povestea cu barbatul care plateste a apus demult,civilizat este sa-si plateasca fiecare partea,in special o fata care face pe independenta!
Pe urma, spune-mi te rog ce vrei sa spui cu "viitoarea mea prietena"?
Inca nu e prietena ta, sunteti doar la stadiul de cunostinte si ea e "indecisa"?
Atunci, ai grija mare, pentru ca deja esti manipulat si folosit!
Suntem la stadiul de cunostinte, nu ca e indecisa, trebuie sa fac eu primul pas si il voi face in urmatoarea intalnire, dar ramane problema asta cu banii, nu ma deranjeaza sa-i platesc eu, dar nu vreau sa fiu folosit doar pentru asta.
Stiu ca nu te deranjeaza, dar si mie imi da senzatia ca esti folosit.
Ti-am spus care e parerea mea...un test te va convinge.
Fratica daca ea un suc si o apa sau o cafea plateste... daca o vezi ca exagereaza bagati *** si pleaca.macar daca te culcai cu ea merita
poate ca esti un adevarat domn si cavalaer dar esti unul care nu face sex
La tine doar sexul contează intr o relatie? Doar pe asta te bazezi? Pentru tine femeile sint doar obiecte sexuale? I ti satisfaci poftele si după aceea le dai un sut in fund?
I-am dat baiatului un sfat...nu ai de unde sti ce conteaza si ce nu la mine si nici cate sacrificii am facut pentru prietena mea.dar sincer nu cred ca toate fetele merita, din toate fetele cu care am stat doar cu actuala am depasit 1 luna de relatie...si amd epasit cu mult
Salut, un adevărat cavaler si domn, plăteste el consumatia fetei, iar ea la rîndul ei nu trebuie să profite, si să se multumească cu ce îi poti lua tu.
Si ce-i platesti tu, ma rog? vreo cina festiva?! invit-o pe camp, ca sa nu mai fie nevoie sa platesti ceva. ce baieti meschini.
Ca fata iti convine sa-ti plateasca baiatul, normal. Ti-ar place ca cineva sa te foloseasca doar pentru asta? Nu cred. Traim vremuri grele, banii se fac foarte greu, nu-mi convine sa dau pe ceva care nu merita, parerea mea. Intr-adevar nu e o consumatie foarte mare o prajitura cu un suc, ceva acolo, dar azi o data, maine a doua oara si tot asa pana cand fata se invata si trebuie sa platesti mereu
Invit-o pe camp, cum spuneam.
de ce o chemi la cofetarie, daca nu esti in stare sa ii platesti un suc. sau ai curajul si spune-i: 'sunt falit'.
Hmm..dilema...parerea mea amandoi ar trebui sa platiti intr-o egala masura.
Pentru a evita astfel de situati jenante. Uni profita, alti platesc. Fi sincera cu ea.
Noroc!