Daca nu o cunosti de foarte multa vreme pentru inceput trebuie sa deschizi o discutie cu ea iar in aceasta discutie sa gasesti lucruri pe care le aveti in comun. dupa asta ar trebui sa ii ceri numarul de telefon, apoi sa incepeti sa vorbiti mai des, poti chiar sa ii faci mici cadouri de exemplu: flori, o ciocolata, sa o complimentezi cand te intalnesti cu ea, adica sa ii ispui ca este frumoasa, ca iti place cum s-a imbracat si cum si-a aranjat parul, iar dupa ce ai reusit sa te apropii de ea, spune-i ce simti, deoarece daca faci ceea ce ti-am scris dupa o perioada si ei ii va placea de tine, iar atunci sigur nu vei avea parte de un refuz.succes!
Vorbeste cu ea, incearca sa o cunosti si fa-o sa te cunoasca. Daca are vreo problema, incearca sa ii fi alaturi si sa ii arati ca o placi si ca poate conta pe tine. Succes! :*
Nu uita pe langa linguseli si alte alea sa fii mereu fresh, sa fii aranjat, imbracat curat, sa te imbraci ingrijit si sa mirosi frumos.
Pai e simplu deci in prima faza incearca sa vorbesti cu ea(sa ii devi putin amic). Dupa ii ceri nr de tel sau eventual id de mess si vb cu ea mai mult tip dupa un timp deschide subiecte mai intime si apoi spune-i ce simti pentru ea.
Daca o cunosti de cv timp apropiete de ea dar merge si ca ma sus
Deci eu chiar m-as indragosti de un baiat care m-ar baga in seama, mi-ar face complimente, m-ar duce la plimbare si mi-ar afce cunostinta cu familia lui, asta ar dovedi ca este cev aserois! Bafta!
Sunt fata deci stiu... Te imprietenesti cu ea. apoi vezi ce ii place sunt doua feluri de fete:Mai baietoase si romantice.stati si voi mai mult singuri vorbiti despre intimitate dar nu dinprima cam la a 5 discutie si cand deveniti foarte buni amici ii spui ce simti pentru ea daca nu te place na-i sanse
HappynewCenusa întreabă: