Nu ai de unde sa stii daca te place, dar sigur i-ai atras atentia. Totusi, daca esti constienta ca esti prea mica pentru o relatie, ai rabdare pana mai cresti. Acum nu conteaza. Nu avem de ce sa te facem in fel si chip, nu ai gresit cu nimic. Nu iti interzice nimeni sa ai o relatie, dar iti pierzi copilaria cu relatii, suferinte si pierzi timpul aiurea. Vei avea destul timp pentru astfel de lucruri, mai tarziu.
Te place si nu are curaj sa te bage in seama. Sa stii ca toate lucrurile bune incep cu "buna, eu sunt ---- " deci ai inteles ideea. Trebuie sa preiei initiativa.
Nu poți să știi dacă te place de la câteva priviri, fă ceva ca să vă cunoașteți, fă rost de id-ul lui etc.
Succes!
Multumesc mult!Ca macr ati tras o privire peste ce am scris .Iti multumesc in special tie Crisu.Am zis de faza ,,ca ma vor face in fel si chip"pentru ca am mai vazut si la alte intrebari.Oricum nu mi-asi dori o relatie de acum pentru ca .cum ai spus si tu imi stric copilaria.Asa s-a intamplat cu o fata din clasa de la mine...si s-a terminat cam urat.Va multumesc din nou.Bye
Multumesc mult! Ca macr ati tras o privire peste ce am scris.Iti multumesc in special tie Crisu.Am zis de faza,, ca ma vor face in fel si chip"pentru ca am mai vazut si la alte intrebari. Oricum nu mi-asi dori o relatie de acum pentru ca.cum ai spus si tu imi stric copilaria.Asa s-a intamplat cu o fata din clasa de la mine...si s-a terminat cam urat.Va multumesc din nou.Bye
Pai sigur te-a observat daca ma intelegi.Asta e bine.Si eu aveam admiratori cand aveam 12 ani.Multi admiratori.Desi nu am avut o relatie cu ei.Pana acum 3 luni. Sper ca te-am ajutat.Am uitat sa mentionez ca ar trebui sa ai grija cu privinta la el.
Oricum a trecut mult timp.si apoi nu prea le dau inportanta...si m-am obisnuit fiindca si la mine in clasa sunt baieti care ma plac...dar iti multumesc pentru sfat.
Daca te cunoaste e posibil dar daca nu eu cfed ca este doar unul din acei baieti care sunt atrasi de sani ori posteriorul tau