Te speli bine pe maini, schimba lenjeria zilnic, indiferent daca ai avut polutii nocturne sau nu, urineaza dupa ejaculare. Ce sa-ti mai spun? Igienă.
Băi, dar ce spermă ai? Te-ai nascut AG-7? Trece sperma ta si prin blindaj de tanc?
Macar pe maini te-ai spalat daca ai imbratisat-o? Daca trece si prin haină?
Eram spălat pe mâini, multumesc pentru raspuns! Sunt mai linistit acum
Lol! prea buna asta!
Salut. Problema ta este ca esti prea excitat, nu stiu de ce. Stai linistit, poate experimentezi prima data lucrurile astea. Nu-ti fa griji, nu are cum sa treaca si prin blugi si prin lenjerie.te stresezi fara motiv.
Omule, treaba nu sta asa ))) Deci am ras... In primul rand, nu are cum sa treaca, sunt mici, foarte mici, microscopici, le-ar lua multe minute treaba asta. In al doilea rand, nu fac asta. nu iasa din sperma, nu au picioare. Iar in al treilea rand, o femeie ramane insarcinata numai daca O PENETREZI! Adica pe intelesul tuturor, trebuie sa bagi creionul in ascutitoare. Priceput? A, da, si trebuie sa fie si in perioada fertila. Si treaba cu lichidul seminal, stiu ca nu ai intrebat, dar e un bonus. Nu contine spermatozoizi. El contine doar daca i-ai dat in cap cu cateva ore inainte, si apoi te-ai dus si ti-ai tras-o cu una, au ramas spermatozoizi pe canal. sanatate, frate :*
Multumesc pentru raspuns, mai am o întrebare cum scap decejacularea in somn, m-am săturat de ea
Nu prea poti, deocamdata. Este specific varstei. Va dispare cu timpul, un an, doi. Se datoreaza viselor, nu neaparat erotice, din timpul noptii.
Reguli de igiena in cazul ejaculari ( mă spăl cu săpun, dar tot mie frică, nu stiu ce am) mai ajuta-ma cu niste sfaturi, te rog!
Asta nu stiu. Cauta pe net. Scrie chiar asa pe google. Bafta!
Te speli bine pe maini, schimba lenjeria zilnic, indiferent daca ai avut polutii nocturne sau nu, urineaza dupa ejaculare. Ce sa-ti mai spun? Igienă.
TimoTimo întreabă: