| Dearscorpion a întrebat:

Salutari! Am o relatie serioasa de 4 ani si prietenul meu este din satul vecin, problema insa este ca el e mereu inconjurat de prieteni, adica daca nu are ce face are multi prieteni cu care isi petrece timpul, eu sunt mai retrasa si din copilarie nu prea am prieteni, am doar o singura prietena cu care ma inteleg mai bine si atit. De multe ori ne certam din cauza ca cind il aud ca sta cu prietenii si eu stau acasa ma simt penibil, mi-se strica dispozitia si nu prea inteleg de ce? Ce as putea sa fac ca sa fie totul bine si sa nu ma simt asa cind stiu ca sta cu prietenii? Si cum as putea sa imi fac si eu ceva prieteni?

Răspuns Câştigător
| dincolodevise a răspuns:

Tu doar tu te simti naspa cand auzi ca el e cu prietenii...multe persoane simt asta. pentru ca ai impresia ca prietenii lui sunt mai importanti pentru el.incearca sa ai mai multa incredere in tine, fii comunicativa si sigur o sa-ti faci si tu prieteni.

1 răspuns:
| superdorex a răspuns:

Prietenii nu se fac, se castiga, devin dupa modul in care vezi oamenii din jur, ii apreciezi, ii admiri, comunici, Le arati felul tau de a fi! Tu trebuie sa intri in inimile lor asa cum o face si prietenul tau! Arata-le cat esti de deosebita si vei vedea ca vor roi in jurul tau! Multa bafta! http://youtu.be/Z5iF9zYfmqI