Stai linistita, multi nu se pricep. Teoretic, ca practic is multi prosti de bubuie. La 16 ani esti perfect normala, ce-ti trebuie baieti? Am 18 ani si nici pomeneala de sarut sau sex. Copilaria nu se face dupa. Iti recomand papusile Barbie si saritul coarda, ca nu te strica. Ai grija de inima ta, nimeni nu o sa aiba. Sper doar sa ai parte de intelepciune, cu privire la baieti, si la repeziciunea asta cu care priviti voi lucrurile astea. Chiar nu trebuie luate in bataie de joc, voi suferiti mai tarziu. Nu noi.
Trebuie sa te lasi purtat de val. Vezi ce face si celalalt si raspunde-i cu aceleasi miscari, ca sa pot spune asa. Nu prelua tu initiativa. In timp te vei obisnui si o sa capeti experienta. Nu este mare teorie in treaba asta si daca esti cu o persoana care tine la tine nu o sa iti rada in fata. Sau poti pur si simplu sa fii sincer si sa spui ca nu esti prea experimentat/a la chestia asta.
Poti exersa cu mana ...nu e de ras este dovedit ca e un exercitiu bun...si nu te vede nimeni.Sau incearca pur si simplu sa introduci limba in gura cealalta si vezi ce se intampla.
Pai poti sa ii spui prietenului tau ca nu ai mai facut asta si daca tine la tine o sa te inteleaga si o sa te invete... sper sa iti fi fost de ajutor... funda?
Aiii 16 anii?
si nuuu te'ai sarutat?
no problem eu te ajut
saruta mana. usa)
e mai usor k usha
in realitate e mai usor misca limba in cercuri
in realitate nu e tare e moale
succes)))
Hah. M-am tavalit pe jos de ras. Cati 13 ani ai? Problema ii a ta "mon amis". Serios, cand cresteti? La minte maa, nu in picioare.
anonim_4396 întreabă: