| LordCristobal a întrebat:

Salutari la toata lumea!
E nevoie sa ai o masina(indiferent de cat valoreaza)ca sa agati mai multe fete sau sa iti faci o relatie stabila?
Ca din ce am vorbit cu colegii de munca, cu prieteni sau cu alte persoane toti au lasat de inteles ca DACA NU AI MASINA ai zero sanse la agatat din start.Si am vazut si pe net interviuri online cu fete care spuneau ca nu ar sta cu un baiat care nu are gand sa isi ia masina
As vrea sa aud pareri si de la fete si de la baieti.

Răspuns Câştigător
| Celdrept a răspuns:

Daca ești frumos sau le babardesti bine te vor "plimba' ele cu mașina peste tot,dar trebuie sa le faci sa se îndrăgostească de tine,ba chiar unele te vor și sponsoriza daca ai papagal și te plac mult și nu o sa tina cont de nici familie nici de prieteni de absolut nimeni,tot cu tine o sa stea indiferent că ai mașina sau nu.
La fete le plac băieții cu vibe bun și personalitate,inteligenți,sociabilii,cate se îmbracă mișto, nu neaparat cu mașina, daca le pompezi bine nu o sa mai tina cont, și sărac de ai fi nu te vor părăsi.
Ele sunt ființe emoționale așa că dacă le intri in gratii și ultimul sărac poți să fi și se imdragostesc de tine, dar trebuie să arăți bine.

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este perfect normal ca o fata sa nu fie atrasa de un băiat fără mașină. Ce bărbat e ala care nu are mașină?

| LordCristobal explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Aici nu pot fi de acord cu tine.Pai mai bine sa fii un pieton bun decat un sofer prost.Si mai sunt unii barbati care nu pot sa conduca, nu au atentie distributiva buna sau au probleme cu inima.
Eu nu as putea sa marginalizez pe cineva care nu a facut scoala de soferi.

| sweetys a răspuns:

Daca singurul tau atu, consta in masina, si asta te valideaza pe tine ca om. Ai pierdut din start, daca doar atat ai de oferit.

| LordCristobal explică (pentru sweetys):

Eu nu am masina si nici scoala de soferi nu am facut-o si am 24 de ani.
Am pus aceasta intrebare sa vad ce mai zice lume despre aceasta conceptie.

| sweetys a răspuns (pentru LordCristobal):

E o conceptie a oamenilor materialisti sau care doar atata au de ofeit, ambalaj frumos impachetat.
Eu una pot sta si cu un om care nu are masina, fiindca nu asta il defineste.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1 Nu.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu e nevoie sa ai mașină, e nevoie sa ai un papagal bunwinking

| goguPatent a răspuns:

Te invarti in niste cercuri de oameni foarte superficiali

| anonim3248 a răspuns:

O femeie de la 25 de ani în sus nu se uită la mașină.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Ai mai mari șanse dacă ai mașina decât dacă n-ai.

| DorinaK a răspuns:

Pai ma duc cu el la restaurant cu autobuzul?

| LordCristobal explică (pentru DorinaK):

Eh,lasa ca nu e asa de rau sa mergi cu autobuzul, cheltui mai putin decat daca ai merge cu o masina.
Si daca nu iti place autobuzul puteti merge cu Uberul.

| Voinescu_Catalin_ a răspuns:

Eu unul cred ca nu mai tine chestia cu,, masina,,! Sau daca ai masina, macar ea sa devina gospodina! Sa ofere si ea, din proprie acceptare, ceva la schimb! O sa-i reprosezi, in viitor, ca ai facut totul sa fie fericita. De asta sunt convins.