Cand iubesti cu adevarat nu vezi decat persoana care ti a facut inima sa bata. Numai cine n a iubit nu intelege acest lucru. Mai greu e cand dragostea nu ti e impartasita. Din pacate ea nu simte acelasi lucru ca tine. Nu poti obliga pe cineva sa faca ceva ce nu simte. Stiu ca sentimentele nu dispar de pe o zi pe alta dar trebuie sa incerci sa treci peste oricat ti ar fi de greu. Timpul mai atenueaza unele lucruri. Numai bine
Ma bucur totusi ca inca mai exista persoane care ma inteleg si stiu ce inseamna sa iubesti cu inima, si nu cu alte organe ale corpului
Deja te-a refuzat, daca nu schimbi ceva la tine poti sa ii spui de 100 de ori raspunsul va fi tot ala.
Salut,nu vreau sa ma leg de cum scrii, insa membrii, nu membri.In fine. Dupa spusele tale amandoi sunteti mari,facultate si alte chestii. Aveti o varsta, atat tu cat si ea.E mult sa stai un an dupa ea, tinand cond ca si ea e matura si stie ce vrea de la viata.Ti-a explicat frumos, respecta-o ca a fost sincera. Daca te placea, iti zic eu ca intr-un an iti zicea.Nu stiu, faci cum vrei, insa sunt mii de fete pe lumea asta, n-are rost sa pierzi timp.Ori mai incerci si mai pierzi timp si o sa regreti, ori fii baietas si accepta-i prietenia sau da-i pace.Multa bafta in viata,