1. Nu m-am plans in viata mea ca un numar dureaza mult, cu cat mai mult, cu atat mai bine. Astea care se plang, merita lasate nesatisfacute, nu au chef de sex, ci de prosteala, parerea mea.
2. Chiar daca te termini, tot simti placere, mai poti avea orgasm. Cele care vor sa dureze mai putin, ori nu au chef, ori nu simt placere, ori fac sex doar la ruga tipului, nu din proprie dorinta.
3. Am parte de sex foarte bun cand sunt cu un barbat experimentat in pat, de care sunt atrasa si cu care am chimie.
Același răspuns îl dădeam și eu.
Îți răspund eu în locul fetelor - fata sau femeia trebuie să ajungă să facă orgasm.
Poate să facă și după 5 minute și după 30 de minute dar altfel de orgasm.
Tu ca băiat trebuie să știi asta când te vei culca cu una.
Știu asta. Dar nu chiar asta intrebasem.
Plus că ști ca femeile sunt diferite si nu ajung la orgasm toate la fel de usor indiferent de partener. Adică unele ajung poate de fiecare dată cred, altele mai rar. Cred că trebuie să se cunoască bine cu partenerul pe plan sexual pentru a le facilita orgasmul.
Intrebam mai degrabă care ar putea fi motivele pentru care li se pare lung un număr.
Tu mi-ai răspuns la a 3-a intrebare, dar asta știam, atunci trebuia să intreb ceva de genul "care-s condițiile ca să ajungă la orgasm?" Cred, fiindcă asta cu faptul că femeia trebuie să aibă orgasm e un răspuns generalist.
Oricum mersi de răspuns!
Tot eu îți răspund în ordine la întrebări
1 - De la 5 minute în sus poate să spună - Eu am terminat. Adică a avut orgasm.
2 - Nu îi mai plăcea după 10 minute că ea avusese orgasm și deja o plictisea să facă sex că sigur nu mai făcea încă un orgasm cu ăla.
3 - Cel mai bun sex pe care îl poate avea o femeie vreodată cu un bărbat e unul care durează mai mult și se combină niște durere cu plăcere profundă la femeie.
Așa sex sigur nu o să ajungi vreodată să faci cu o femeie.
Reține doar răspunsurile de la primele 2 întrebări că sunt de ajuns pentru tine.
Într-adevăr, după ce termină, femeia nu se mai lubrifiază natural, nici nu mai are aceeași dorință sexuală sau pur și simplu nu mai are chef
Poate că nici nu este aceeași chimie sau conexiune între cei doi
Sunr mai mulți factori de luat în considerare, femeile sunt complexe, însă diferă de la una la alta
Cred ca e un caz particular, poate are probleme medicale etc.
Eu zic ca daca femeia ajunge foarte repede la orgasm e foarte probabil sa fie multiorgasmica si atunci de ce nu ar mai vrea orgasme in continuare?
La femei nu prea exista sa se termine repede
laurentiu80 întreabă: