| CPAElites a întrebat:

Salutari.
O ruda ( femeie ) de-a mea accepta orice cerere primita pe Facebook..Problema este ca 90% din acele persoane au peste 40 ani si au "trasaturi" specifice nimfomanilor/labarilor/cocalarilor!
Acestia ii multumesc "rudei" postand pe profilul ei mesaje de multumire pentru accept iar aceasta le raspunde "Cu drag". WTF!
Ma duce cu gandul ca este o parasuta/femeie usoara dar stiu ca in "viata reala" nu e asa, pentru asta i-am dat block, nu mai suportam mesajele de multumire ( pe fundal erau inimioare ) trimise de acele specimene. Voi încerca sa-i explic fara sa o jignesc cand o sa am ocazia sa vorbesc cu ea.
Voi ce parere aveti de femeile care "procedeaza" asa?

Răspuns Câştigător
| SG1995 a răspuns:

Din ce pare ruda asta a ta, are si ea cel putin 40, si probabil posteaza citate de poptamas, poze cu pisici si flori, si alte chestii dubioase, de fapt pentru genul asta de persoane nu nimic anormal, desi pentru noi.astia care n-am prins poost-comunismul e ciudat, iar daca ruda ta e singura, e de inteles de ce accepta pe oricine, penteu ca i-se face complimente, daca intri pe grupuri de dating pe Facebook, ai sa gasesti acelasi chesti ca pe profilul matusi tale, doar ca la o scara mai mare.

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Unele dau accept fara sa se uite la cine da iar altele fac selectii.
Sunt si unele femei care da aceept doar persoanelor care le cunoaste.
Acum nu inteleg de ce iti bati tu capu, e dreptu ei sa alega cum si cui da accept.

| MCRgurl a răspuns:

O femeie cu cap (de fapt, nu femeie.Om,in general) prefera sa aiba 300-400 de prieteni dar sa ii cunoasca, macar din vedere, pe toti. Daca ruda asta a ta accepta cererile oricui probabil se bucura de atentie.E problema ei.Insa eu personal nu am o parere buna.Nu te ajuta cu nimic daca ai 5000 de prieteni pe Facebook dar sunt toti niste libidinosi.

Si sa stii ca nu e nevoie sa ii spui neaprata ca te enerveaza alegerile ei in materie de prieteni pe Facebook. Spune-i pur si simplu ca ai ajuns la o varsta si iti doresti sa dai share si sa postezi lucruri pe care nu te simti confortabil sa fie vizualizate si de rude mai in varsta.Sau ceva de genul asta, gasesti tu ceva.

| Holiday a răspuns:

Nu prea inteleg unde e problema ta ca cineva da "accept" cui doreste pe Facebook sau chiar in viata reala. Poate vrei sa-ti ceara tie voie, sau cum?!?

| HazelEyes77 a răspuns:

Nu e deloc bine ca accepta orice de la oricine. Aiurea. Am devenit atat de superficiali incat ne mandrim cu contul de la Facebook. Trebuie s o faci urgent sa inteleaga la ce se expune. Nu stiu ce e in capul lor de fac dar o fi probabil ca e la moda, ca toti au cont si vezi doamne nu existi daca n ai Fakebook. Efectul de turma.

| sweetangels a răspuns:

Ca sunt nebagate in seama...frustrate. Evident ca o femeie care nu duce lipsa de atentie e satula de astfel de cereri si le ignora. Oricum, pe Facebook e ipocrizia totala, vezi cate una cu 5000 de prieteni in lista, te gandesti ca e cine stie cat de populara si cand o vezi live observi ca n-o saluta nimeni pe strada, e o necunoscuta. Asa ca, nu-ti bate capul!

| cyupaku a răspuns:

Facebook este un etalon? un mod de viata?, fals