Poate ar ajuta daca ai preciza cu ce a gresit Mandra, macar...
Dar, voi incerca sa raspund la modul general.
In primul rand, nu cred ca exista nimic care sa justifice tradarea.Asta pentru ca nu e vorba de cat il respecti pe celalat, dar cat te respecti pe tine insuti.
In al doilea rand, daca Mandra te-a inselat (singurul lucru care ar justifica partial impulsul tau de a folosi aplicatii de dating), ar fi trebuit sa te desparti atunci de ea.
Minciuna nu aduce nimic bun si ceea ce face este sa mai lungeasca boala. Daca tu consideri ca ceea ce a facut poate fi reparat si va puteti consolida relatia, atunci renunta la Amanta (daca inca nu ati ajuns sa faceti sex), fii sincer cu Mandra si incercati sa mai reparati ceva.
Daca tu crezi ca Mandra nu mai merita, terminati relatia.Nu pentru Amanta, ci pentru ca asa stii tu ca ar fi mai bine pentru evolutia voastra individuala.Nu are sens sa va raniti.
Oricum, sunteti tineri si va puteti gasi alti parteneri...
Daca as fi aflat ceva despre Mandra, care sa-mi zdruncine increderea in ea, cu siguranta as da prioritate relatiei cu Amanta.
Depinde cît de serioasa e neîncrederea ta. Încrederea e baza oricărei relații. Odată zdruncinată, relația nu va mai funcționa bine. Uneori, daca nu e prea afectata, se poate reface, dar cere timp. Și nu e sigur că lucrurile vor mai fi ca înainte. Deci trebuie sa te gândești foarte bine.
No! Nu prea imi plac telenovelele, dar asta o fost scorta, no!
Detalii concrete privind supararea cu "Mandra" - lipsa, prin urmare no... nu am cum sa judec decat ca gestul tau a fost mai mult un impuls de gelozie/ razbunare, prin urmare "Amanta" sa nu fie sub nici o forma ce iti doresti ( in cel mai fericit caz, daca scapi de " Mandra" si te cuplezi cu "Amanta", peste cateva luni, maxim 2 ani, te alegi cu despartire, no.)
Ce-ar mai fi ca astea 2 sa se cunoasca si-ti-au intins plasa? Nooo amu sa te vad! Or sa fie una s-aceeasi NO!
Acuma sincer: sunteti tineri, tropaie hormonii, se pot intampla multe, aveti o viata in fata. Ar fi bine sa te gandesti tu adanc, ce doresti de fapt, ce doresti apoi de la fiecare, ce simti, dar sincer, pentru ca intr-o relatie adevarata se fac multe sacrifcii si nu conteaza ca s-a mai calcat stramb, s-a facut o greseala, nu a avut chef sa faca sex etc. NU! Conteaza continuitatea, stabilitatea - ceea ce tu inca nu o poti oferi. Sau poti dar ti-e teama si cauti scuze? ce-o sa faci cand ai copii, o sa le lasi pe amandoua singure?
Ai fi cu constinta libera daca ai alege pe viiror sa resoecti planul Creatorului si sa fii in relatie doar cu o singura femeie si sa faci sex numai dupa casatorie.
Orice alta varanta e daunatoare sufleteste.
La prima, d.p.m.d.v. e clar că trebuie să renunți; apoi amanta poate deveni mândra. Dar nu e musai, mai ales dacă i-ai spus că ești într-o (altă) relație iar ea nu a oprit atunci comunicarea.
Ce înseamnă la tine - a fost un motiv pentru mine pentru a-mi descărca o aplicație de dating unde (surpriză) am cunoscut Amanta
Dacă eu acum discut cu una pe internet și îi spun că sunt divorțat și vreau să mă însor cu ea și în camera cealaltă e nevasta care discută cu 10 bărbați pe internet și le spune la ăia că e divorțată și vrea să se mărite cu ei înseamnă că avem AMANȚI?
Corect trebuie sa ai relatie cu o fata cu care urmeaza sa te casatoresti, daca iti place alta fata, nu iti bati joc de iubita.
anonim_4396 întreabă: