Le observi pe fetele acelea fiindca ele iti atrag atentia, iar daca stai si lasi clipurile acelea inutile sa mearga, algoritmul le va percepe ca pe un interes, asadar iti va oferi tot mai multe pe tava, sa dai scroll printre ele.Asa functioneaza cu social media.
Pe cele linistite, cuminti, inteligente si cum mai doresti sa le spui, le observi? Nu.Pe baietii care sunt un exemplu gresit in societate ii observi? In orice generatie exista un procent de tineri care se maturizeaza mai repede si ne fac mandri, in timp ce restul inca mai copilaresc.Asa a fost dintotdeauna, nu mi se pare cazul pentru astfel de generalizari sexiste.Asa cum exista baieti care raman cu un gust amar dupa ce au dat peste fete nesimtite, asa exista si fete care raman cu sufletul bucati dupa ce au dat peste baieti nesimtiti.Nimic nou sub soare, buna dimineata?
Sincer, cam ai dreptate cu tot ce ai spus, si eu am ajuns ca aceiași concluzie
E un fenomen care se întâmplă de câțiva ani, într-adevăr după 20 de ani lucrurile se inversează.
Baietii de care spui tu aici sunt niste cazuri foarte restranse. Daca te duci intr-un liceu (nu teologic) si intrebi toti baietii cand au fost ultima data la biserica raspunsul majoritatii va fi ca la botez, sau de Pasti sau Craciun obligati de parinti, dar daca intrebi cand au fost ultima oara in club vor fi foarte putini care nu au fost in ultima luna, nici sa nu mai vorbim de cazurile in care nu au fost vreodata in club, pentru ca sunt aproape inexistente!
Da, facem tiktok-uri, ne postam "posteriorul" pe insta pentru ca de asta sunt atrasi baietii de care ne place noua, de cum aratam, iar si noua la randul nostru ne place sa primim atentie.
Daca e sa o luam dupa cum spui tu, ar trebui sa nu mai postam pe insta, sa nu mai mergem in club, sa nu ne mai machiem, sa nu ne mai facem tatuaje, chestii care sunt strict preferinte personale, si nu depind de parerea lui Andrei, 25 de ani, sexually frustrated pentru ca nu si-a gasit o fata care sa fie adepta lui.
Si sa nu ne mai imbracam "vulgar" pentru ca tie ti se scoala cand vezi niste piele neacoperita de haine, YOU are the problem!
Hai sa vorbim si despre baietii care pun poze de la sala atunci, ca sunt la fel de "imaturi" ca fetele care posteaza poze cu "posteriorul", sau despre bombardierii cu filme de mafioti si milionari, care cred ca fetele sunt jucariile lor si obiecte sexuale!
Am fost ieri la Mc si erau vreo 10 insi (15-16 ani) care se contraziceau intre ei pe "care o fut3 pe ***/t4rfa asta primul" pentru ca e "o prada usoara" doar pentru ca are "tate si cur", cuvinte citate de la ei.
Nu stiu in ce lume traiesti tu, dar se vede clar ca esti biased si ai ceva frustrari din trecut. Hai sa fim realisti si sa luam in considerare majoritatea adolescentilor, nu doar o parte restransa
Un baiat educat nu pune poze cu trupul lui sa atragă fete vezi diferența? O fata care cauta ceva serios atrage prin caracter, eleganta, rafinament samd, da sunt frustrat ca trăiesc într-o lume imorala, nu se mai respecta nimic, se face sex înainte de căsătorie și fetele nu iubesc partenerul pentru ce este ci pentru ce are, ce poate și dacă e provider, baietii iubesc mai nobil și nu trebuie sa posteze dezbrăcat ca să atragă o fata, un baiat trebuie sa muncească, sa facă curte, sa plătească masa fetei samd, în concluzie fetele sunt niște profitoare, abia la peste 20 de ani încep sa fie oameni și nu "trupuri puse la vanzare"
Și da, femeile trebuie sa se îmbrace mai decent pentru a nu produce sminteala, barbatul se excita e normal asta și trebuie protejați, dacă ești iubita unui băiat și acesta vede femei dezbracate peste tot ti-ar plăcea?
Oricum vin musulmanii în Europa și aia o sa impună legi foarte stricte pentru femei deoarece ei se înmulțesc și vor ajunge majoritate, iar atunci vor putea schimba guverne în favoarea lor.
Oh, esti unul dintre aia care crede in sexul dupa casatorie. Traim intr-o lume unde oamenii fac sex de la 14 ani, get over it. 90% din populatia lumii (inclusiv "adeptii bibliei") au facut sex inainte de casatorie. Cand o sa inteleaga toata lumea ca sexul nu e ceva taboo sau interzis, este un pas important intr-o relatie.
Barbatul nu se excita de la niste piele daca au cel mai mic nivel de maturitate, dar daca tie la 34 de ani ti se scoala din cauza ca fetele de liceu se imbraca cu topuri, la tine e problema, si e una grava! Iubitul meu nu se excita cand vede fete imbracate "indecent", cum iti place tie sa zici
Daca tot barbatii trebuie protejati, e clara treaba ce sa mai spunem noi care suntem sexualizate constant si traim cu frica sa nu fim violate de vreun dubios
Oricum cel mai probabil iti explic toate lucrurile astea degeaba pentru ca se vede ca esti frustrat grav pe toate femeile
Daca ti se pare totul atat de "imoral" de ce nu te dai pe baieti? Poate gasesti un "baiat educat" care sa "iubeasca nobil"