Mda, deci suna destul de complicat. Crede-ma ca este doar de moment faza cu `no firends` si ``no girlfriend`. Momentan incearca sa te axezi pe ce ai inceput adica pe facultatea ta pentru ca timpul va trece, prietenii vor veni, vor aparea noi oameni in viata ta si te vei atasa de ei, iar fara iubita sigur nu vei ramane. Incearca totusi sa nu mai fii asa timid pentru ca te afecteaza intr-o oarecare masura! Deci, Capul sus! Viata-i prea scurta sa fii trist din motivele astea!
Buna,
Nu cred neaparat ca este de moment `no firends` si ``no girlfriend`, cum spunea cineva. Atat timp cat nu faci nimic e posibil sa te complaci in aceasta situatie si lucrurile sa nu se rezolve...mai degraba sa nu cauti tu o rezolvare.
E greu fara prieteni, fara cineva alaturi, dar daca tot ai plecat, de ce sa nu dai ce ai mai bun din tine si sa reusesti acolo? Satisfactiile vin, nu atat de repede si nu asa cum te-ai fi asteptat, dar iti trebuie rabdare.
Continua in Londra, termina ce ai inceput acolo, dar pe langa asta cauta sa iesi de fiecare data din casa fara a avea neaparat un motiv. Iesi din casa, cauta sa faci voluntariat, sa cunosti oameni noi. Crezi ca daca acolo nu ai reusit sa legi prietenii, unde oamenii sunt mai deschisi ca la noi, ce te face sa crezi ca aici va fi asa de simplu cat pocnesti din degete?
Nimic nu e simplu si s-ar putea ca si in tara sa intampini dificultati in a-ti gasi prieteni sau chiar jumatatea. Atat acolo, cat si aici depinde doar de tine. De cat de mult iti doresti sa iesi din situatia asta. Mergi la cursuri, inscrie-te in tot felul de organizatii, grupuri, fa de toate ca esti la o varsta in care poti experimenta o groaza. Profita de asta si cu timpul cand vei fi deschis, vor veni si oamenii. Mai intai tu trebuie sa te impaci cu tine, sa fii tu multumim de tine, de ceea ce faci, sa faci lucrurile fara sa iti fie frica si prietenii vor veni si ei cand nu te astepti.
Da, nu e usor, dar iti garantez ca si daca vii in Romania nu iti va fi deloc usor. Eu una nu as putea sa fac asta: sa fiu plecata la studii undeva si sa nu termin ceea ce am inceput. Du la capat...nu lasa lucrurile neterminate...Si termina odata si relatia aia veche. A trecut, a fost frumos, urmeaza altele si alte momente mai frumoase.
Daca vrei mai discutam!
Succes!
Mai important este sa te vezi pe tine ajuns in viata, sa realizezi ce vrei sa realizezi. Pentru asta n-ai nevoie de prietena sau iubita. Pentru mine prietenii sunt doar o pierdere de timp. Daca am timp liber ar trebui sa aman ce aveam de facut ca sa pierd vremea cu ei, ceea ce prefer sa nu fac. Tu de ce ai nevoie de prieteni?
Dupa ce ai realizat ce ai vrut, poti sa-ti cauti si prieteni cu care sa-ti omori timpul.
Multi vad de felul acesta, pe aici si pe alte site-uri si in realitate. Daca vrei raspunsul meu sincer, pe care-l consider si adevarat; datorita lipsei unui sens in viata, o criza a identitatii, pierderea sau lipsa legaturii cu Dumnezeu. Un sfat de la duhovnic ti-ar fi mai mult decat folositor. Cel cel are pe Dumnezeu nu este niciodata singur. Comunitatea credinciosilor este o familie complexa, completa, de ajutor care nu te tradeaza si cu care vei fi in comuniune vesnic. Dumnezeu sa ajute tuturor.