Oai chestia asta imi aduce aminte de prietenul meu la fel s-a dat la mine in clasa a 11 si l-am refuzat dupa ce a inceput sa ma ignore si am vazut ca se face tot mai frumos eram eu dupa el si in final ne-am cuplat in a 12 si acum suntem inca impreuna dupa ce am terminat liceul.e nasol k e cu tine in clasa. daca ii esti drag. ignoro si imbracate bine cat mai bine si fi mandru de tine si filtreaza cu altele asa vei trece si tu mai usor peste iar daca ea nu vine la tine.inseamna ca chiar nu ii esti drag deloc. funda
Incepe prin a discuta cu alte fete, iesi in oras cu baietii, flirtreaza cu prima care iti sta in cale.
Buna! iesi cu prietenii, distreazate, fa cunostinta cu alte fete...Gandeste-te ca poate e stresata cu Bac-ul si de asta te-a refuzat.Cauta alta fata care sa iti impartaseasca sentimentele.Bafta!
Raspunsul ar fi simplu, ineaca-te in alcool, toarna toti banii in tine, plateste 2 curve si faceti un menage-a-troix, nu te vrea n-o mai baga in seama, nu ai nevoie de femei ca ea
PS : cumpara-ti si niste iarba
Sa faci orice iti place tie si te relaxeaza. dragoste cu forta nu se poate.suntem unici fiecare simtim in felul nostru