Încearcă să te gândești la ceva ce te excită, sau roagă-ţi partenera să-ți pună prezervativul.
Nu faceti sex si daca e nevoie si daca nu, pentru ca o data ce va forțați să faceți asta doar ca sa fie acolo la un moment dat te vei simti plictisit sau pur si simplu organul tau nu va mai funcționa.Esti om până la urmă iar o pauză de la sex de N timp chiar va va face bine.
Mai poate fi vorba si despre disconfortul provocat de prezervativ sau punerea lui. Daca aveti o relație serioasă si cum trebuie poti sa ii propui sa încerce si ea sa se protejeze cu ceva ca sa te simti si tu mai "liber".Nu încurajeze sexul neprotejat, dar decat sa va distrugeri relația mai bine sa mai încerce si ea un anumit tip de protecție.
Iar in cel mai rau caz a apărut lipsa de atracție fata de ea sau monotonia.Gandestete bine daca iti mai place corpul ei, daca te mai atrage iar daca raspunsul este afirmativ încercați alte tipuri de sex, poziția noi, punerea în practică a anumitor fantezii.
Nu va rezumati la sex...
Cum sa zic prin iubire ajungi la sex nu prin sex la iubire. Faceti si altceva si lasati o saptamana sa treaca fara nimic. Si astfel hormonii etc vor revenii.
Încearcă ceva natural de branca ursului (nu stiu daca da roade, eu unu am început sa folosesc de vreo 2 zile si rezultate idk daca se vad probabil dupa o saptamana), dar totusi la tine cred ca e ceva psihologic... vorbește cu ea despre asta
KatiMe27 întreabă: