anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari,TPU!

Ce faci cand durerea a patruns dincolode fiinta ta si nu poti obtine ce vrei si probabil nu vei obtine ceiti doresti niciodata?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Înseamnă că îți cam dorești să nu trăiești. Schimbarea şi moartea sunt singurele certitudini. Cu timpul datorita experiențelor trăite și informațiilor acumulate ne schimbam. Oricâte ai în comun cu cineva drumul lui se va despărți probabil de al tău cândva. Uneori mai repede, alteori mai târziu. El are viață lui, tu pe a ta. Crede-mă ca nu e o soluție sa te învinovățesc mereu, dimpotriva tenace sa fii și mai egoist și mai puțin prezent. Nu ajuta nici pe tine și nici pe ceilalți. E risipa de energie. Dacă vrei sa nu mai fii ticălos citește despre Cum trebuie sa fie un om corect, Cum ar trebui sa decurgă relațiile cu ceilalți. Și încetul cu încetul fa schimbările necesare în atitudinea ta. Renunță la confort pentru demnitate. Nu fi prea dur cu tine. Chestia ăsta cere timp. Important e sa Îți dorești cu adevărat. Sa și faci ceva, nu doar sa te lamentezi.

9 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Cum ce faci?
Treci peste. Daca nu a fost sa fie inseamna ca e mai bine pentru tine. Va fi altceva

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Plangi! La copiii mici functioneaza mereu.

| 1231242 a răspuns:

Dezvolta,te rogsad

| Bacemi a răspuns (pentru 1231242):

Nu poți spune că nu vei obține niciodată ce îți dorești. Şi chiar dacă ar fi așa nu ar fi o tragedie. De multe ori ce ne dorim nu ne-ar face fericiți.

| 1231242 a răspuns (pentru Bacemi):

Ce-mi doresc e sa nu mai fiu un om mizerabil si sa indepartez pe toti pe care i-am iubit si ii iubesc...

| 1231242 a răspuns (pentru Bacemi):

Multumesc,tu cam ai fi printre singurii care detin arta de a vorbi, pe TPU, din cate vad!

| Bacemi a răspuns (pentru 1231242):

Înseamnă că îți cam dorești să nu trăiești. Schimbarea şi moartea sunt singurele certitudini. Cu timpul datorita experiențelor trăite și informațiilor acumulate ne schimbam. Oricâte ai în comun cu cineva drumul lui se va despărți probabil de al tău cândva. Uneori mai repede, alteori mai târziu. El are viață lui, tu pe a ta. Crede-mă ca nu e o soluție sa te învinovățesc mereu, dimpotriva tenace sa fii și mai egoist și mai puțin prezent. Nu ajuta nici pe tine și nici pe ceilalți. E risipa de energie. Dacă vrei sa nu mai fii ticălos citește despre Cum trebuie sa fie un om corect, Cum ar trebui sa decurgă relațiile cu ceilalți. Și încetul cu încetul fa schimbările necesare în atitudinea ta. Renunță la confort pentru demnitate. Nu fi prea dur cu tine. Chestia ăsta cere timp. Important e sa Îți dorești cu adevărat. Sa și faci ceva, nu doar sa te lamentezi.

| missfatadelatara a răspuns:

Mănânc o ciocolata și-mi trece. big grin

| leapșa a răspuns:

Te impaci cu ideea.

| LiquorWitNoJuice a răspuns:

Încet încet devii indiferent. Cândva vei râde despre asta.

Întrebări similare