| thesickboy11 a întrebat:

Salutari TPU!
Semestrul trecut a venit o fata in clasa noastra, iar de ceva timp a inceput sa imi placa de ea. Faza e ca tatal ei detine o companie in oras, deci e bogata, iar eu sunt doar un simplu baiat de la tara. Si mi-e frica sa-i dezvalui sentimentele mele pentru ea fiindca mi-e frica sa nu rada de mine sau ceva de genul. Deci ce as putea face? Ajutor, va rog!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anastasia3345 a răspuns:

Incearca sa o abordezi fara sa ii spui ca o placi! Nu trebuie sa ii dai mura-n gura. E de ajuns sa o intrebi ce mai face, sa deschizi subiecte, ii spui ca e frumoasa asa mai indirect sa para ca a venit de la sine. De exemplu ii spui ce ochi frumosi are sau lucruri de genu... dupa un timp va observa ca o placi si va vrea sa vorbeasca cu tine mai mult si mai mult. Fetele fac asta. Succes

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca nu incerci, nu vei stii niciodata ce pierzi!

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu exista o singura varianta : doar sa incerci, fie ce-o fi. Vorba aia : ''Incercarea moarte n-are''. Oricum nu ai nimic de pierdut. In schimb s-ar putea sa castigi si sa ai parte de ceea ce ai visat. Curaj. Succes!

| Subsemnatul123 a răspuns:

Daca este cu nasul pe sus, nici nu cred ca merita sa te uiti la ea. Daca se poarta decent, incearca de ce nu. Cu toate ca parca vad ca si ei i-ar placea de tine dar n-o sa le convina parintilor ei.

| Ioana803 a răspuns:

Daca e sa te placa si ea, nu cred ca va conta ca ea e bogata si tu nu.

Incearca sa te apropii usor, usor de ea... sa cautati puncte in comun, dupa poti sa ii spui ca iti place de ea.

De pierdut nu ai ce sa pierzi, fete sunt o gramada.

Dar pana nu incerci, nu ai de unde sa stii.

Bafta!

| alex635 a răspuns:

Iti zic sincer,ai sanse minime,daca nu-i zici nu te poti face de ras,daca-i zici sunt sanse mari sa te faci de ras,da sper ca-ti dai seama ca daca nu ai vorbit cu ea prea mult si te duci sa o abordezi din prima cu "nu vi la un suc?" ea cum nu te prea cunoaste o sa te refuze,deci mai bine astepti sa-ti treaca, suna dur, da asta-i adevarul si nu traim in filme, totusi sper ca daca alegi sa vorbesti cu ea sa vada ca esti de treaba si sa simta ceva pentru tine, bafta multa