| geo0003 a întrebat:

Salutari tuturor. Am o intrebare in general pentru fete. A-ti accepta sa fiti cu un baiat mai mic cu 3 ani decat voi?

Răspuns Câştigător
| irinuk28 a răspuns:

Bună,sincer nu.De exemplu nu în momentul de față, deoarece eu având acum 16 ani, unul de 13 mi se pare a fi un copil acum, pe lângă mine (nu că eu nu aș fi, dar înțelegi ideea). În cazul în care eu aș fi avut, nu știu, să zicem 21 de ani și el 18, asta ar fi cu totul altceva.Fiind major, poți spune că gândește mai matur, astfel poți să simți că ai o relație serioasă, nu o "joacă". Acum, tu decizi. Poate băiatul arată matur și gândește la fel.Tu știwinking
Baftă!

9 răspunsuri:
| kRedhead a răspuns:

Varsta nu conteaza atata timp cat va iubiti si nici prejudecatile. Prietenii te vor sustine daca ai lua alegerea asta. Uite, eu am 17 ani acum si m-am sarutat cu un baiat care are 13 pentru ca ne placeam.Pur si simplu varsta, inaltimea si lucrurile minore de genul nu conteaza intr-o relatie daca aveti sentimente unul pentru celalalt...

| neutrino a răspuns:

Nu. Copiii trebuie crescuti de mamele lor.

| Me01 a răspuns (pentru neutrino):

Bun răspuns
laughing

| Pricked a răspuns:

Dacă-i agramat, da, evident că da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar daca nu sunt fata, pot sa-ti spun ca am vazut multe astfel de situatii, cu diferente chiar si de 10 ani (ma refer la relatii de durata mai lunga).

| dana12848 a răspuns:

Buna eu am fost cu unu de 4 ani mai miclaughing) sicer eu nu am simtit diferenta poate ca nici tu..depinde de baiat poate sa fie mai mare ca tine dar mult mai prostuts.succes:*

| DeeaDee18 a răspuns:

Hmm..nustiu..Depinde daca e dragut, se comporta frumos cu mine, nu ingura, nu se uita dupa alte fete..etc.
Dar stii, IUBIREA NU ARE VARSTA

| geo0003 explică:

Pai eu am 17 ea 20 laughing)

| irinuk28 a răspuns (pentru geo0003):

Ooops,am crezut că ești fatăhee hee. Stai liniștit, cum spuneam, 18-21, 17-20, hm, tot pe acolo. Oricum, depinde de ea ce vreawinking.
Mulțumesc pentru fundăwinking.