Uite puteai sa-i trimiti acum un sms cu o urare sau poti sa-i trimiti cu ceva gen: cum te simti in noul an sau cum te-ai distrat la intrarea in noul an(asa ceva de umplutura fara sens care sa restabileasca o legatura intre voi) si sa incepi sa vorbesti iarasi cu ea si incetul cu incetul sa o pregatesti sa-i spui ca o iubesti si ca acum ca v-ati maturizat ti-ai dat seama ca o iubesti si vrei sa fiti impreuna pentru ca ai constatat ca te-ai schimbat si nu mai esti acel baiat din clasa a9a pe care il cunostea ea bine si ca acum esti altul. Poti incerca pentru ca n-ai nimic de pierdut si daca te refuza si de data asta te resemnezi cu gandul si asta e viata merge mai departe si fete mai sunt.
Hei, daca ii poti spune si ei ceea ce ne-ai impartasit noua si faptul ca ai suferit si te-ai schimbat mult, sunt sigura ca ai impresiona-o. Pentru inceput, cereti scuze daca ai suparat-o cumva sau ai jignit-o, caci am inteles ca v-ati certat in trecut. Incearca sa ii demonstrezi faptul ca te-ai schimbat.
Mult succes! Si de curiozitate, esti cumva zodia rac?
Consider ca aveti mari sanse sa deveniti iubiti, pentru ca poate si ea tine macar putin la tine. Depaseste stadiul de prietenie vorbind mai mult cu ea si dandu-i de inteles ca o placi si ca vrei sa fi cu ea, sau sa stii ca este si o idee buna sa ii spui ca vrei sa fi cu ea, cred ca sunteti destul de mari sa va impartasiti sentimentele. Bafta multa, si nu negrija bacul. Succes!
Consider ca aveti mari sanse sa deveniti iubiti, pentru ca poate si ea tine macar putin la tine. Depaseste stadiul de prietenie vorbind mai mult cu ea si dandu-i de inteles ca o placi si ca vrei sa fi cu ea, sau sa stii ca este si o idee buna sa ii spui ca vrei sa fi cu ea, cred ca sunteti destul de mari sa va impartasiti sentimentele. Bafta multa, si nu neglija bacul. Succes!
FrozenMercurius întreabă:
Åήα întreabă: