| νєησм a întrebat:

Salutari, vroiam sa pun la categoria familie&relatii dar mai bine e la dragoste si sex pentru ca e foarte vizitata deci va spon povestea mea dar.nu stiu o fac cu un pic de rusine dar o spun.Deci parintii mei s-au despartit de cand aveam 7 ani iar acum am 13 (Unii dintre voi stiti) tata s-a recasatorit cu o pitipoanca de 28 de ani el are 33 si acum mama a plecat in Italia am ramas la bunici.si bunicul meu a facut accident vascular pe partea stanga poate sa mearga dar cu carja mana stanga nu mai poate sa faca nimic cu ea.Am o prietena tot de 13 ani ne iubim foarte mult.mama vine la iarna in decembrie de fapt de Craciun si femeia asta cu care s-a recasatorit tata a intrat in conflict cu bunici mei sa nu credeti ca ma supar eu din chestia asta si acum am o intrebare credeti ca pana la urma tata se va impaca cu mama? nu-mi place asa. ii iubesc pe amandoi funda

Răspuns Câştigător
| SentimenteColorate a răspuns:

Pei tu decizi zbeara la ei fai sa inteleaga ca suferi crede-ma stiu prin ce treci e forate greu incearca sa ii inpaci ai inca pr te ajuta cumva pup sper sa reusesti id andre.andra24 daca ai nveoi te ajut succes

6 răspunsuri:
| masa a răspuns:

Copchilo dai niste intrebari prostesti asa ceva nu stie nimeni, si mai uitete in primul rind in ce categorie scrii.

| yonut_8090 a răspuns:

Depinde de tatal tau, pe cine apreciaza mai mult pe mama te sau pe pitipoanca lui

| AnonimA a răspuns:

Buna happypai sti cum e te inteleg ca ii iubesti dar poate ei nu se mai iubesc si atunci degeaba ii iubesti tu p aman2 si vrei sa sa impace mai ales daca tatal tau are p alta
ai putea s avb cu ambi parinti si sa le zici ca ai vrea sa se impace si sa fiti din nou o familie unita happy
dar nu stiu daca va iesi ceva dar speranta moare ultima

bafta:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de acord cu primul raspuns si iti mai dau un sfat : mutate cu mama ta naturala(normala)

| cristi11cristian a răspuns:

Buna! Ai doar 13 anishori, dar din pacate vezi lucrurile mult mai subtil decat ar trebui! trebuie sa intelegi (desi doare stiu) ca deodata ce parintii tai au recurs la acest fapt, au avut propriile lor motive pentru a o face, iar raul care le-a distrus casnicia nu se mai poate repara, deci sunt ff putine sanse ca acestia vreodata sa mai traiasca impreuna! poate se inteleg bine, dar asta doar in termeni "colegiali", si din respect pentru tine! Dar insa acesta va ramane tatal tau, orice ar fi si chiar daca acestia sunt despartiti, te va iubi la fel de mult, deci nu va trebui sa fii in postura de a alege, ci mai degraba impaca-te cu ideea, si incearca cat de mult posibil sa fii altfel, cu proprii tai copii (atunci cand ii vei avea), in pofida celor intamplate, macar viitorul sa fie altfel pentru copii nostri! greselile parintilor nostri uneori ne afecteaza moral -direct sau indirect- dar trebuie sa fii puternic pentru tine insuti si sa faci ceea ce e ma bine pentru cei la care tii si in special copii tai! curaj-si vei vedea ca intr-o buna zi vei fi mandru de tine -dar mai ales parintii tai vor fi mandrii de tine -fiindca ii vei invata si le vei aduce aminte de propriile lor greseli!
Fii impacat cu tine insuti, nu tu esti cel responsabil pentru greselile lor, si in pofida a ce vei auzi sau trai pe propria-ti piele, (nu da ragaz (placere)celor ce sunt imbecili ) astfel ii vei rani mai mult decat vor vrea ei sa te raneasca pe tine insuti! fii puternic! scuze daca am fost prea aspru,,, dar nu trebuie sa traiesti o minciuna si sa te ranesti pe tine insuti sub nici o forma, ci trebuie sa treci peste si sa speri ca copii tai, vor duce o viata mai buna!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu e treaba ta ce face taică-tu' cu viaţa lui.
Câtă vreme te întreţine, tu nu ai niciun drept să-ţi dai cu părerea.
Salut.