Sincer ma doare fix in p... ca e userul anului.Eu nu traiesc pe net. Intru rar si cand intru incerc sa dau sfaturi cat se poate de realiste si de potrivite pentru mediul in care traim.Si daca ai fi suficent de open-minded ai intelege unele lucruri pe care vreau sa le transmit. Daca Brigaela considera ca a fi "pocait" toata viata e calea potrivita n-are decat dar sa-si pastreze pentru ea "vasta" experienta.Viata e frumoasa, trebuie sa risti si sa traiesti din plin momentele ca o singura data esti tanar si nu stii ce-ti rezerva ziua de maine. Traieste din plin, fa ce simti, joaca totul pe o carte, iubeste neconditionat, mergi cu 200km/h fara sa te uiti in urma...zambeste
Este vorba numai despre sex, nu te agita atat. te va uita dupa ce aveti aventura pe care si-o doreste. Nu ti-a zis nici o clipa ca urmeaza sa aveti o altfel de relatie. Daca si tu iti doresti sex fara implicatii, fa-o si treci mai departe. E o prostie sa incerci sa-l faci sa nu te uite. Oricum nu conteaza asta, nu e genul de amintire care sa aiba vreo importanta, e doar o aventura. Nu o uiti, dar nici nu-i dai importanta.
Pai mergi imbrakata super sexy cu decolteu fusta mini, parfumata, machiata bine si o sal dai gata succes
Brigaela, si de unde p... mea stii tu ce vrea omu'? ai fost abuzata in copilarie?
Sa-mi dai intalnire? Prefer femeile, daca tu ai alte preferinte sunt sigur ca exista suficente persoane sa te rezolve.
Tiberius vorbeste asa ca nu are ce face ...Brigaela are dreptate + ca ea este mai matura si mai informata de aia este si userul anului eu mi-as dori sa imi raspunda ea mereu la toate intrebarile.