| barbie5 a întrebat:

Salutic! eu am 16 ani, 44 de kg, si 1.67 h...
m-am saturat sa aud, ce slaba esti,,, acasa nu maninci?
ce ati facut voi ca sa va ingrasati?
fac sport,,, manink sanatos, consumm multe fructe
eu maninc foarte mult, iar vara mea maninca mai putin dar e asa de plinuta
crying(((( ce metode de ingrasare stiti?

Răspuns Câştigător
| ThinkAgain a răspuns:

Buna
eu am 14 ani si am 1.70 si 40 kg
toata lumea imi spune ca sunt slaba, unii colegi de la scoala glumesc pe seama mea k sunt asa de slaba dar nu ii bag in seama
ma simt foarte bine in corpul meu. lasa-i pe ceilalti sa tot vorbeasc a pana se vor satura
si eu mananc bine : la scoala iau un pachet de mancare nu foarte mic si manank mai mult de cat unele colege de ex mananc mai mult decat colega mea care se numeste corny04 si ea e mai plinuta decat mine
sfatul meu e sa stai linistita si sa nu faci o drama din acest lucru
gandeste-te ca multe fete sunt geloase pe tine ca esti slaba si iti poti arata silueta

si nu te sfatuiesc sa manaci fast-food sau chispsuri prea des pentru ca asa o sa ai boala numita obezitate si o sa fii obedata de acele mancaruri si va fi mult mai rau

nu uita sa spui tuturor cat iti vor spune ca esti slaba:

"ma simt bine in corpul meu"

5 răspunsuri:
| eumisu a răspuns:

Pai iti faci o oala de sarmale si te apuci sa mananci laughing). mai putine fructe... nu mai alerga! si la inceput sa manaci putin, ca daca mananci din prima mult nu e bine!

| angelfromabove a răspuns:

Buna pai eu am 15 ani si eram 47kg dar am slabit la 44kg nu stiu cum si de ce dar si mie imi spun multi ca sunt slaba dar mie imi convine nu vreau sa fiu plinuta imi convine cum sunt acum :d

| jasmine11 a răspuns:

Draga ai cu glanda tiroida cu siguranta, si eu am, du-te si fa un control la un endocrinolog, daca nu ai problema cu stomacu, si eu am multe probleme si nu am numai 40 de kg,

| HolyPotato a răspuns:

Daca dai o fuga la McDonald si o raita pe la standul cu chips-uri sigur pui pe tinelaughing

| didi12 a răspuns:

Si,pentru ce sa te ingrasi? Sa ii multumesti pe niste oameni care de fapt nu merita nici un pic de atentie? Stiu cum e, si eu mananc orice, si nu ma ingras.Asta e, asta sunt eu, asta e organismul meu.Cui nu-i place, sa nu se uite.Plus de asta,gandeste-te,daca peste catva timp vei fi la fel, vei fi o norocoasa care nu-si face griji ce pune in gura si mai ales, cat.happy