| Fararoz a întrebat:

Salutiii! Dragilor am nevoie de un sfat:nu stiu ce sa mai fac.Am o prietena(cea mai buna prietena a mea) care e indragostita de un prieten comun de 3 ani.La inceput au avut o scurta relatie, de atunci ea nu a mai putut sa il uite, imi povesteste ce simte pentru el si e chiar dragoste adevarata, fara exagerari, il iubeste pe baiatul acesta din tot sufletul. Faza najpa e ca el nu o mai place si mi-a spus ca nu e genul lui.prietena mea e chiar disperata si eu nu stiu ce sfaturi sa ii mai dau.imi e foarte greu cand o vad asa:ce sa fac?

4 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Cati ani are prietena ta? Sincer sa-ti spun, dea-lungul vietii o sa iubeasca mai multi baieti, asa ca nu trebuie sa-si faca griji. Cu timpul, il va uita. Trebuie doar sa aiba rabdare.
Daca baiatul nu o mai place... asta e! Dragoste cu sila nu se poate.

| lolly a răspuns:

Spune-i asta sincer, doar esti prietena ei cea mai buna. Sper ca te va intelege, asta ar trebui fi onesta cu ea si incearca sa-i deschizi ochii. Sau stai intr-o zi pe mess fa-i printscreen intrebandu-l pe baiat daca o mai place sa vada ea cu ochii ei, sa-i arati o dovada macar.

Răspuns utilizator avertizat
| tuGatita a răspuns:

Inteleg ce are prietena ta. pentru ca si o prietena de-a mea e indragostita de un tip de multi ani, nu stiu exact cati. cred ca vreo 5 asa. a ajuns sa faca mai multe pentru ca el sa fie cu ea. intelegi tu ce vreau sa zic. i-a oferit si... fara macar sa fie impreuna. lui ii convine bineinteles...dar ea saraca, mi-e mila de dansa. vorbeste cu ea mult, stai cat poti de des cu dansa, iesiti in oras, fa-i cunostinta cu baieti mai multi. distrati-va impreuna ca sa poata reusi sa il uite. cel mai usor ar fi ca acel baiat sa dispara din preajma ei pentru un timp, dar presupun ca nu e posibil. fii alaturi de ea.