| andreea_8670 a întrebat:

Salutt! Am problema destul de grava. Deci:

Unui baiat ii place de prietena mea cea mai buna, si ei nu ii prea place de el si nestiind ce sa faca cand el i. a cerut prietenia, i. a spus ca mie imi place de el si ca nu ar` vrea sa ma piarda. iar el vrea sa o sarute pentru. ca ea i. a promis, dar ea nu vrea. Si de 2 seri eu si ea iesim cu niste prieteni si printre care e si el. Iar aseara au stat impreuna imbratisati si s.au tinut de mana. iar el i. a spus ei sa vb cu mine sa ma intrebe daca is de acord ca ei sa fie impreuna.si as vrea sa vad cum pot sa rezolv problema. asta fara ca el sa sufere. [Fundaaa. plisss.]

2 răspunsuri:
| goldheart a răspuns:

Buna, scumpico! E o situatie mai complicata, dar ii gasim noi o solutie pana la urma, ai sa vezi! Poate ca cel mai intelept lucru pe care ai putea sa-l faci ar fi o rogi pe prietena ta sa nu te mai amestece in treburile ei cu baietii, adica pur si simplu trebuia sa ii refuze prietenia, daca tot nu-i placea de el. Apio, tu zici ca ei se tineau de mana si se imbratisau, deci sa inteleg ca prietena ta s-a razgandit si acum ii place de el? wow... Si nu ai precizat un lucru: tie iti place de acel baiat si de aceea iti cer ei acordul daca sa fie sau nu impreuna? Daca da, atunci ar fi cazul sa-l uiti, pentru ca el deja o place de prietena ta, altfel s-ar cam raci relatiile intre tine si prietena ta cea mai buna din cauza unui baiat. Sper ca te-am ajutat si iti doresc vacanta placuta in continuare! Fundita? :*:*:*

| ignore a răspuns:

Pai sunt de trebuie ca vor acordu taw si se vede ca se iubesc.ar trebuie sa iti gasesti si tuh un prieten care sa te iubeasca nu are rost sa le strici fericirea mai ales a pr tale.