Daca sunteti facuti unul pentru celalalt destinul ti-l va da iar si iar.
Asta mi-a spus o prietena foarte buna . Si asa si este.
Dupa 2 ani ar fi fost normal sa lupte pentru relatia voastra, nu sa lase un mic obstacol s-o distruga.
Fetele de mai jos au si ele dreptate, sa-l lasi o vreme.Dar daca vei face asta va crede ca de fapt tu esti cea caruia nu ii pasa ce se intampla intre voi. Discuta cu el si afla ce vrea sa faca in viitor.Si daca iti va spune ceva de genul ca nu mai vrea sa aveti o relatie nu reactiona prea urat pentru ca te vei face de ras.Ii spui simplu,, Ok, poate vom ramane prieteni".
Daca se va intampla asa, fi sigura ca acesti 2 ani pentru el nu au insemnat nimic
Crede-ma ca nu te merita daca face una ca asta! oricum, poate el face asta pentru a-ti reda libertatea si a nu te face sa suferi din motivele pe care le aveti voi! daca parintii tai nu sunt de acord, e clar ca ceva nu e in regula! nu e el pentru tine! te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta, pentru ca ea e mai sentimentala decat "tatii", sau cum consideri si explica-i cat de mult il iubesti si roag-o sa te ajute sa treci peste asta! sunt sigura ca mama e cel mai bun sfatuitor, nu noi cei de aici. incearca si ai sa vezi ca in scurt timp aproape ai uitat de existenta lui! si indiferenta lui, la inceput te va durea dar cu timpul te va ajuta sa-l uiti! ai grija de tine, si nu uita nu primul venit-primul luat e partenerul tau de viata! fi egoista cu tine insuti si doreste-ti cel mai bun baiat pentru tine, fara ca acesta sa se impiedice de vreun obstacol, doar pentru ca. "Dragostea care se impiedica de obstacole, nu e dragoste!" nu il astepta pentru ca nu te merita si el stie asta!
Daca te iubeste se va intorce la tine si isi va cere scuze...dar daca a trecut peste.mai bine lasa-l si isi va da seama de greseala pe care a facut-o
Sti? baietii sunt foarte orgoliosi, si bineinteles ca acum face cum ii spun prieteni si asa, dar daca chiar te iubeste lasa-l o saptamana si sa vezi daca nu iti da nici un semn...dar nu il suna tu
Eu zic sa incerci sa vb cu el.si sa va spuneti tot ce aveti pe suflet.k daca stai sa astepti un semn de la el.nu cred ca vei rezolva mare lucru.fi tu cu capul pe umeri si vb cu el.dar daca el continua sa fie indiferent.mai bine pune tu capat relatiei ca sa nu se termine mai urat.stiu ca e greu.dar mi se pare cel mai bine asa
Eu zic sa il lasi o vreme pentru ca daca te iubeste cu adevarat te va cauta el pe tine.asa este cel mai bine