Baietii astia..cine-i mai intelege?!
De 1 an si ceva, aproape 2 cam aceeasi "poveste "am avut si eu. De fapt nu "cam" ci chiar asa a fost cand am ajuns la concluzia ca nu-mi merita eforturile si ca nu a fost decat o joaca.(Ce-i drept mi-a luat cam mult timp sa deschid ochii.) Ca vorbeste cu toate la fel si ca nu avea sa fie niciodata mai mult decat ne vedem, ne sarutam, ne vorbim, si dupa uita de mine cu zilele.
Cred ca fost doar o pierdere de timp chestia dintre voi doi.Si stiuuuuuu..era atat de dfghjklhjkl si ai fi putut jura ca te place si chiar isi doreste sa fie cu tine..insa,la urma urmelor avea iubita..si putea proceda la fel ca si tine.o parasea, dar cu toate astea nu a miscat un deget. Poate ca era confuz si nu stia ce simte.Nu are niciun rost sa-l mai cauti.Vezi tu, daca te vrea cu adevarat, va face orice sa te aiba. daca nu..nu..tot raul inspre bine.
Pupii.
Pai poate daca acceptai sa te sarute pute sa se schimbe totul si posibil sa te placa
dar daca a spus ca are prietena posibil ca daca v-ati fi sarutat nu s-ar schimba nimic
poate este bine ca nu ai acceptat sa va sarutati si ca ai aratat prin asta ca pentru o asa fata ca tine trebuie sa lupti mai mult
merita sai scrii un mesaj poate va raspunde
El dupa cite inteleg s-a cam jucat cu sentimentele tale. Daca el are prietena, e logic ca nu puteati fi impreuna. Poate e mai bine ca nu s-a intimplat nimic intre voi 2, dupa cum zici prietenul tau e cam fustangiu, asa ca take care :*
Vad ca prietenului tau ii cam place sa se joace... din cate spui, am inteles ca pentru el totul a fost un joc, o "giugiuleala" de moment. Poate ca te place ( de fapt sigur te place ca daca ii erai antipatica nu incerca o apropiere fata de tine), dar se rezuma la atat. Daca acceptai sa il saruti, nu faceai altceva decat sa intri in jocul lui. Niciodata un sarut nu a legat doua persoane( decat in basme). Si da! a glumit! o gluma pe care trebuia sa o tratezi ca atare. Deschide ochii si uita te in jur! Sunt o gramada de baietii care te plac...