anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutt TPU.
poate sa para stupid dar oricum am nevoie de ajutorhappy
Este un baiet de seama mea imi place mult am vb cu el pe tema asta i-am zis am incercat sa vb in fata numai ca nu am rezistat si m-am dus. el este putin mai cu distractiile intr-un fell dupareactia lui cind i-am zis ca-mi place am avut impresia ca nu ma place. insa el mia spos nversul, a zis ca ma place dar nu poate sa arate astta e bine oare?
plus asta ma intreba de ce imi place de el daca el e genu de baiat mai rau.
eu am zis ca cand iti pplace de cineva nu alegi.
el ma intrebat daca imi propune intilnire ce as zice eu i-am zis ca as accepta, si nu o mai zis nimic. Cum sa inteleg toata asta sad si plus asttaa am facut o greseala mai de mult mo sarutat un baiat in fata lui, stiu ca am greshit cu astt, de chiar pare rau sua ceva de genua asta eu simt ca e ft timid. sad nu stiu ce sa cred, nu stiu cum sa ma mai comport cu el acum vb cu mine pe net dar dac il vad in fata sad ma poate ajuta cine cu un sfat? ++ funda*

4 răspunsuri:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Heiii cati ani ai? De ce ai scris asa aiurea? Ca nu se mai intelege nimic... Deci daca a zis ca te place ori chiar te place, ori daca zici ca e genul mai smecher, poate te foloseste. Mai bine ignora-l la scoala, sa vezi cum se comporta! Daca iti simte lipsa va veni el la tine, iar daca nu, inseamna ca doar facea glume pe seama ta! Succes! Funda? Te rog!

| marinteodora a răspuns:

Nu am inteles nimic

| tudy97 a răspuns:

Fa-ti curaj si vorbeste cu el deschis ca poate iti va zice ceva mai clar. Si daca ii timid ajuta-l sa treaca pe asta. Funda daca te-am ajutat!

| Rozabela a răspuns:

In primul rand, trebuie sa scrii mai clar. Si cati ani ai? [ca sa stiu cum sa iti raspund]. Si cum e timid, daca e mai mult cu distractiile?laughing Te intreaba unele lucruri ca sa vada dc iti place de el, dc vrei sa fi cu el. Poate doar isi bate joc. Nu ai de unde sa stii pana nu il cunosti mai bine. Si faza cu sarutatu cu altu oh go on. uita! ca poate si el a uitat. Daca te place va veni el la tine laughing! kiss.