Nu te preocupa.Cand 2 persoane se plac, se plac indiferent de caracteristicile fizice.Din moment ce deja sta cu tine inseamna ca faptul ca esti mai micuta nu il deranjeaza absolut deloc.O relatie se bazeaza pe complicitate, sinceritate etc nu pe aspectul fizic.Din experientza iti pot zice ca eu care la 16 ani am 1.58 am stat cu un baiat inalt 1.80 si din contra e chiar placut sa ai un prieten asa inalt
.
Daca va iubiti asa de mult nu cred ca conteaza aspectul fizic asa de mult...iar eu asa stiu ca e normal ca baiatu sa fie mai mare decat fata Bafta
Esti destul de scunda u si el e cam inalt...dar oricum inaltimea nu conteaza daca voi va iubiti.niciodata inaltimea nu o sa fie un imperiment daca 2 persoane se iubesc si au sentimente unu pentru celalalt.
Nuu. nu iti fa probleme din cauza asta.
daca te iubeste te iubeste asa cum esti.
e bine ca nu e mai mic decat tine.
Dragostea nu tine cont de varsta inaltime stare financiara etc nu stiu cu ce var incurca? iubitiva mult!
Buna. :*
Nu ar fi asta o problema! Daca voi va simtiti bine impreuna, e tot ce conteaza.
Daca va iubiti nu are cum sa existe vreo problema, va acceptati asa cum sunteti
Funda!
Mi se foarte frumos ca e mai inalt ca tine, nu e nicio problema.bine ca nu e invers poti sa porti tocuri, fara sa te gandesti ca esti mai inalta ca el.23 de cm inseamna ceva, dar daca va iubiti nu conteaza. Orice fata isi doreste un baiat cat mai inalt; x
Buna,nu conteaza inaltimea intr-o relatie in care doua pers.se iubesc cu adevarat.In primul rand e ok ca el e mai inalt dar si sa fie mai mic, daca va iubiti nu e nicio problema.Eu am 1, 70 m, iar prietenul meu 1, 88 m si imi place ca e mai inalt.
Iubirea voastra conteaza nu inaltimea sau greutatea sau nu mai stiu ce trebuie sa va placeti asa cum sunteti voi pe parcurs mai apare si alte probleme lipsa de bani si multe altele intelegi
Chiar nu exista probleme din cauza inaltimi... daca va iubiti asta e tot ce conteaza Sa fim seriosi nu are cu ce sa te deranjeze inaltime.j nu e o diferenta asa mare
Eu am 2, 10m si iti zic ca paradoxal nu inaltimea este ceea ce caut la o fata desi fetele mai inalte ma atrag la inceput insa pana la urma relatiile nu dureaza datorita compatibilitatii fizice, daca ar fi asa asta ar insemna sa fim atasati fizic unul de celalalt, ceea ce face ca o relatie sa dureze este compatibilitatea emotionala si modul in care esti in stare sa anticipezi partenerul/partenera!