| Cath17 a întrebat:

Salutt! love struck
Intrebare:
- De ce visez cu baiatul care imi place app in fiecare noapte? :-s

Am citit undeva... ca se zice ca daca pers. iubita adoarme cu tine in gand, at. o sa visezi cu el [vice`versa] love struck >[funda.:]

7 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Complet fals.

| BlancaFantasma a răspuns:

Ar fi minunat daca ar fi asa...

| Angelique a răspuns:

Visezi cu el pentru ca esti indragostita de el asta se intampla cu majoritatea fetelor, insa nu cred ca e viceversawinking

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna...Uite si la mine a fost la fel, dar am vb cu cineva care se pricepea in chestiile astea si mi-a spus ca visele nu prea reprezinta ceva adevarat 100%stii...si i-am povestit ce am visat si mi-a spus ca am stat cu gandul la persoana respectiva inainte sa adorm si atunci am ramas cu el in gand si din cauza asta s-a intamplat asta, si e posibil ca acea persoana sa se fii gandit la tine oarecum.

| fgch a răspuns:

Mda.vise.Ce sa spun, nu e nici o legatura intre vise si viitor,"magie", faptul ca s-ar gandi celalalt la tine.E foarte simplu.In timpul somnului creierul este in repaus, dar nu si subconstientul.El functioneaza tot timpul.Si in acest subconstient sunt plasate anumite amintiri, activitati, temeri si placeri.In timpul somnului subconstientul pune stapanire pe tine, astfel ai vise legate de temeri(cosmaruri), anumite chestii ce s-au intamplat in trecut(vis-amintire), anumite activitati p care le faci in viata de zi cu zi sau poti avea vise in legatura cu anumite placeri. Daca tipul este o "placere " a ta si adormi cu el in gand, e ceva normal ca u sa il visezi tongue

| hahaha a răspuns:

Aiurea, eu am visat-o pe una 3 nopti la rand, si e doar o simpla colega

| Bulineee a răspuns:

Da si eu am auzit asta! si mie mi se intampla la fel si nu stiu de ce! dar cred ca visele pot deveni realitate! asculta-ma! o zic din propra experientza! pup