anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SalutTPU! scuzati dar chiar am nevoie de un raspuns.Eu sunt fata de la,, avatarul TPU,,. intrebarea mea este urmatoare: voua v-ar placea sa fiti cu o fata asa:f glumeata, deloc suparacioasa adica ff greu, cu simtul umorului f dezvoltat, inteligenta, imi place sa invat, si multe altele.cred ca vas plictisi daca asi scrie totul despre mine.ca defect:sunt dezordonata.astept raspunsuri.Va multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| PsyhoLynxLynx a răspuns:

Esti foarte frumusica chiar dulce ( mai ales ochii ). Sincer cred ca daca tiai face curaj sa intrebi pe cineva daca sa fie cu tine nu cred ca tear refuza.
Imi place la tine dupa cate ai spus ca nu esti suparacioasa si ca esti amuzanta.
Si asculta-mi sfatul. Daca iti place de un baiat si ai vrea sa fii cu el intrebal!
Daca nu vrea zi-mi id lui si vad eu ce fac. OK?

9 răspunsuri:
| FlyingSoul a răspuns:

Sa nu te schimi! EVER sa nu crezi ca daca te-a respins cineva toti sunt la fel ca acel cineva. Un asemenea conglomerat de calitati nu trebuie pierdut. Nu iti schimba nimic! Perfectiunea e o notiune abstacta si nimeni nu trebuie sa se gandeasca la ea. Perfect e numai Cel de Sus. Ai incredere in cel cu gura mare (asta as fi eu). Sun vorbaret si am cateva calitati dar defectul (faptul ca sunt vorbaret) nu mi-l pot schimba decat daca renunt la 2 calitati (cele mai mari) si nu vreau sa le pierd. De altfel esti fermecatoare: 2 ochi si 2 buze ce iti zambesc cu-ardoare. Un par saten si lucitor, un ten curat naucitor. De tu in vis mi-ai aparea as scrie-o carte despre tine, si-aievea de mi-ai aparea as ramanea fara cuvinte. Dar ambalajul nu e totul, ci bombonica din interior; inteligenta, optimismul si umorul sporesc si frumusetea din exterior. Cat despre-al tau defect ce sa mai zic? De fapt chiar este unul mic... Nu vad ce s-ar putea-ntampla. Eu ma opresc aici. La revedere...Pa

| xALeXdXx a răspuns:

Deci fiecare poate intelege inteligenta prin felul lui unii o inteleg ca inteligenta e sa stai toata ziua cu ochii in carte altii inteleg ca te duce capul la prostioare sau altii mai inteleg ca te duce capu sa iesii din situatii penibile sau la limita happy acum depinde cum inteleg ceilalti

| danifx2 a răspuns:

Ca si caracter esti super
si esti chiar draguta
P.S. FlyingSoul ti-a scris o poezie

| gabytz18 a răspuns:

TU de ce faci sandajul asta? Ai vazut vreun baiat frumos si nu stii sigura daca el te-ar considera destu de frumosa si vrei sa incerci sa vezi pareri neutre? CHiar ar fi interesant de stiut de ce faci asta?

| SufletulPetrecerii a răspuns:

Sincer nu mi s-ar parea ca esti foarte inteligenta pentru ca "asi" nu se scrie asa ci se scrie "as" asta se invata in clasele mici! aaa si era sa uit se zice mi-ar placea in noile carti de lb si literatura romana Si da, ai destule calitati dupa cate vad si un baiat cu capul pe umeri!

| aaalinutzza a răspuns:

Eu nu cred ca inteligenta consta in cateva greseli de scriere...dar fiecare cu parerea lui.a si nu fac nici un sondaj.doar vreau sa stiu daca voua baietilor va place un asemenea caracter la o fata.sau daca ar fi mai bine sa ma schimb.va multumesc tuturor pentru raspunsuri.pup

| aaalinutzza a răspuns:

Multumesc mult FlyingSoul.chiar mai facut sa ma simt mai bine.

| aaalinutzza a răspuns:

Da multumesc danifx2.am observat si eu.dar mi-a placut foarte mult.

| aaalinutzza a răspuns:

Mersi flyingsoul.te rog imi dai id tau.eu nu pot da mesaje.scuze.mersi anticipat love struck