Buna. Imi place enorm cum vorbesti despre iubita ta. Felicitari...si pe mine ma cheama Adriana si imi place numele tau
Felicitari, esti un tip dragut care chiar stie sa iubeasca.
Acum, ii poti face cadou un buchet mai mare de trandafiri [gen 7], ii poti lua un ursulet de plus enorm, un colier frumos cu o inimioara sau ceva care sa purtati amandoi [jumatate de inimioara tu si jumatatea cealalta ea], ceva creativ, poti sa scoti poze cu tine si cu ea si sa-i iei o rama in care sa le puna, poti sa-i iei o bratara si s-o personalizezi sa scrie "te iubesc" si numele tau, sa ii cumperi niste cercei si o pernita de plus, sunt o gramada de cadouri superbe... + ca ai putea face un filmulet foarte frumos cu voi doi si niste declaratii de dragoste, ai putea sa-i faci o scrisoare draguta scrisa pe hartie colorata si arsa pe margini, ai putea sa faci gen "certificat de casatorie" frumos facut la imprimanta si sa pui niste conditii din alea amuzante acolo... poti fi creativ si poti combina ideile pe care ti le-am dat.
Daca mai am idei si mai vrei ma poti contacta printr-un mesaj, sau daca vrei declaratii frumoase.
O zi buna, sper ca te-am ajutat. Fundita?
Si, poti s-o duci intr-un loc frumos daca va lasa parintii unde sa-i oferi ceva din ce ti-am spus sau altceva ce-ti trece prin cap si ii poti face o declaratie frumoasa fata-n fata, soptita la ureche, etc.
Sunt o gramada de idei... Daca va lasa acasa unu' la celalalt ai putea sa ii organizezi ceva romantic..petale de trandafir si mai stiu eu ce.
Imi place cum gandesti! vreau declaratii de dragoste da adevarat sunt un tip foarte iubaret! dau orice pentru ea si pe ea tot adriana o cheama si o iubesc mai mult ca orice! mai mult ca pe mine
Ce frumos. http://www.cadouridedragoste.ro/dl/CARTE-DECLARATII-EL-design1.pdf :)
Dizzydizz întreabă: