Salut Alex, stai linistit, nu trebuie sa iti faci griji pentru ceea ce spun prietenii tai.sh eu am 15 ani sh sunt la fel ca tine, timid.Iti spun din proprie experienta... daca vrei sa ai reusite in viata lasa timiditatea deoparte, daca nu ai de pierdut mult.Iesi si u din cand in cand seara cu prietenii pe afara, distreaza-te.
Anul trecut imi placea de o fata sh cu timpul am inceput sa o iubesc sh invers.Am stat cu ea 1 an.In tot timpul acestei relatii aceea fata m-a invatat ''sa imi deschid ochii'' sa nu imi pese asa d mult d ceilalti ce spun sh mai presus sa las timiditatea deoparte. Si crede-ma ca pentru acest lucru ii sunt recunoscator.
Asa ca te sfatuiesc si pe tine sa lasi timiditatea sh sa iti faci o prietena (evident daca vrei)sh ai sa vezi ca o sa te scimbi pe tine sh viata ta.
Mult succes!
Este foarte normal. Anormal este ca a inceput sa ne ingrijoreze ca exista starea de normalitate.
Buna Alex! Nu este nimic in neregula cu tine. Chiar nu credeam ca mai exista baieti ca tine asa. Bravo! Te felicit! Esti pe drumul ce bun. Si in legatura cu prietenii tai care fac misto de tine, ei sunt aia anormali, nu tu. Nu este in regula la 16 ani sa te duci si sa te faci manga si sa te culci cu 10 femei.