anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saluut :*! deci. sunt cu un baiat de aproape 3 luni. si acum cateva saptamani mi. a propus sa o facem, dar nu sunt pregatita psihic! a zis ca nu mai poate rezista nici 2 saptamani fara sa o faca. il iubesc foarte mult, dar nu stiu ce sa fac. oh go on. sfaturi, ceva? funda sad

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bravo,te preseaza, te santajeaza sentimental, si asta dupa nici 3 luni,si tu nu intelegi nimic?
Te va folosi, draga mea, si apoi te va parasi.Este clar,chiar si din putinul pe care ni-l spui,ca el in afara de sex nu vrea nimic altceva de la tine.A avut rabdare,dupa parerea lui,prea multa,acum vrea sa isi primeasca premiul, cam asa vede el lucrurile.
Nu ma crezi, nu-i asa? Ok.Anunta-l pe tonul cel mai serios ca NU esti dispusa sa faci sex cu el, sub nici o forma, sa mai astepte.Cat? 3,4 luni, pana poate reusesti sa te obisnuiesti cu ideea.Ai sa vezi ce reactie va avea!
Un baiat care te iubeste,nu te preseaza,nu te chinuie zinic cu intrebari si amenintari,e in stare sa astepte ORICAT! Ce inseamna ca nu mai poate rezista nici doua saptamani? Inca nu am vazut pe nimeni sa moara din asta! Sau,atat ti-a dat tie termen,pana spui da ca altfel,te lasa,nu?
Te-a gasit pe tine sensibila,teren propice pentru minunatul lui plan,ti-a vandut "dragoste" doua luni ca sa obtina tot ce vrea.N-am vrut sa te necajesc, dar atatea fete fac greseala asta... Poate tu, n-o s-o faci.Tu decizi.

8 răspunsuri:
| Ralluuuuu a răspuns:

Heii P.S daca nu te simti pregatita nu o fa ca apoi sa te simti vinovata
Sperca te-am ajutat :*

| MMihai a răspuns:

Din sex oral, nu se rămâne gravidă. Citește despre toate modalitățile de a evita o sarcină. Învață despre utilizarea asociată a următoarelor mijloace de protecție, anti sarcină : protecția biologică, burețel acid, sterilet, diafragmă, spălătură vaginală acidă etc nu doar prezervativ că astea se mai și rup. O femeie apelează la : avort la cerere, dacă nu vrea să păstreze sarcina respectivă. Ideal este să eviți sarcina. Există și riscul, că la avort să îți zgârie, taie, sau chiar să îți perforeze uterul, din greșeală, în timpul acelor manevre medicale. Din fericire, nu prea se întâmplă, la fiecare avort. Avortul este o operație cu risc foarte mare, că nu vede ce face. Deci amână treaba cu sexul vaginal cu bărbații, până afli mai multe, despre cum se evită o sarcină.

| Ralluuuuu a răspuns:

Heii P.S daca nu te simti pregatita nu o fa ca apoi sa te simti vinovata
Sper ca te-am ajutat :*

| EsarfaRozZ a răspuns:

Pai, daca el te iubeste te va astepta pana cand vei fi tu pregatita, daca nu intelege, e clar, nu te iubeste, nu tine la tine si vrea doar sa o faca cu tine si atat.

| AlinElle89 a răspuns:

O faci cand simti tu, nu cand vrea el. Daca a rezistat 3luni, mai poate sa stea 1, 2saptamani, 1luna. Fa'o atunci cand simti, daca nu iti v'a parea rau.
Daca te iubeste te asteapta si nu te forteaza/preseaza.

| anonima_3160 a răspuns:

De ce nu poate rezista? e obsedat sexual? nu te supara pe mine parerea mea e ca daca te iubeste te asteapta si te intelege. Vorbeste cu el si explica-i starea in care esti si asteapta-i reactia. daca face urat inseamna ca nu te iubeste.am stat si eu cu un tip vreo 3 luni.singurul lui scop era sa ma ** (nu am facut-o) si ma bucur ca nu am facut-o. dupa cum zici tu ca este el cred ca o sa iti zica pa imediat dupa.nu te lasa jucata pe degete fata...si ai grija cui te daruiesti.sa nu suferi mai tarziu :* pup:X

Răspuns utilizator avertizat
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Un barbat rezista cat vrea el si cat crede ca merita fata cu care este. Este absolut normal sa nu fii pregatita dupa doar 3 luni de relatie. Nici el nu este pregatit sa faca dragoste, dar probabil nici nu vrea asta. Vrea doar sa faca sex, fara prea multe implicatii si sentimente. Daca nu mai rezista doua saptamani, exista doua explicatii: ori minte fiindca nu-i pasa de tine, ori are o problema psihica si trebuie consultat de psihiatru. Altfel, un barbat normal la minte si la trup poate rezista cat vrea el fara sex.