| AndreeaAndreeoff a întrebat:

Saluut! Eu cu iubitul meu am facut sex alaltaieri, si am am facut 8 partide, total a durat 2 ore si ceva, dar s-a varsat de 8 ori. Dupa fiecare orgasm, s-a sters bine, am mai asteptat 2-3 min pana s-a scurs bine, dar totusi mi-e teama, ar putea fi vorba de o sarcina daca s-a scurs putin in vaginul meu? Mentionez ca sexul a fost neprotejat, dar eram in ultimele 2 zile din perioada de infertilitate! Fiecare partida ura intre 15-25-30 de min, unele mai scurte altele mai prelingite. Rog seriozitate. Multumesc!

15 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Și ce-l lauzi așa? Parcă ai vrea să-l dai cu chirie!
rolling on the floor
Există mereu un risc la sexul neprotejat, chiar făcut în afara perioadei fertile.

| AndreeaAndreeoff explică (pentru mihai69):

Nu vreau sa-l dau draga cu chirie.

| cristimihailov a răspuns:

Tu si Iepurica sunteti cam la limita...

| alina2k18 a răspuns:

Prelingite?winking Suna binewinking
Daca ai ciclu regulat, sanse mari sa nu ramaiwinking

| AndreeaAndreeoff explică (pentru alina2k18):

Prelungite* Da, am ciclu regulat de 28 de zile.

| HazelEyes77 a răspuns:

Incidente din astea neplacute se intampla cand nu folosesti nici o metoda de contraceptie. Daca a ajuns in vagin chiar si o cantitate infima de lichid seminal sunt sanse sa rezulte o sarcina. Nu m as baza pe chestia cu ultimele doua zile infertile daca faci sex neprotejat chiar si fara ejaculare inauntru. Voi ati facut dragoste de multe ori in ziua respectiva. Oricum n ai cum sa ti dai seama daca s-a intamplat asta sau nu deocamdata. Trebuie sa treaca cel putin 14 zile ca sa faci un test de sarcina. Numai bine

| Quassaar a răspuns:

Eu după a 5-a pierd numărătoarea..hehe!

Răspuns utilizator avertizat
| Alexand3ru1 a răspuns:

Exista mereu un risc la sexul neprotejat, chiar facut in afara perioadei fertile.
Incidente de genul acesta se intampla daca nu folosesti nici o metoda contraceptiva.
Trebuie sa treaca cel putin 14 zile ca sa faci un test de sarcina.
Numai bine!