| patrik986 a întrebat:

Saluut TPU! Am o întrebare pentru fete: Va deranjează băieții cu nasul mare? Nu pot sa zic ca sunt chiar așa de urât, am par blond și ochi albaștri dar am nasul cam marelaughing Am aproape 17 ani, pana acum nu m-a plăcut nici o fată cu adevarat (din câte știu eu), nu stiu din ce cauză deoarece am un caracter sociabil, sunt de gașcă dar sunt evitat câteodată.
Sper că am pus la categoria potrivitalaughing

Răspuns Câştigător
| AnaCi a răspuns:

Salut! Eu sunt o fata de aceași vârsta și cam cu aceleași circumstanțe haha.Pot spune că pentru mine dacă îmi place de cineva lookul chiar nu contează, știu că sună Clique dar asta e.Sigur că nu negociez ca e important să arăți prezentabil și nu omit că poți plăcea pe cineva bazandu-te și pe chip, dar vorbind despre cum spui tu 'a fi plăcut cu adevărat' chestiile acestea chiar își pierd valoarea. Vorbind din experiența mea nu prea vastă cu băieții? nici nu mă gândesc la exterior dacă îmi place 'cu adevărat'. Deci nu nasul e de vină, spun eu, probabil încă nu ți-ai găsit Miss right a ta. Succese~?

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Mai ai timp de la 18-19 ani sa te preocupe relațiile.

| Plato a răspuns:

Nu cred ca nasul trebuie sa te ingrijoreze.

| Șurubelniță a răspuns:

Doar dacă au suferit vreo traumă cu Pinocchio în copilărie ar trebui să le deranjeze așa ceva.