| an0nim123 a întrebat:

Saluuut! Deci problema e in felul urmator. vorbesc pe messenger sau la telefon absolut in fiecare zi, cam de 2 ani de zile, cu o fosta colega de generala. Ne intelegem foarte bine, glumim bla bla. De vreun an nu prea ne mai vedem decat la ocazii speciale, deoarece suntem la licee diferite (am fost in aceeasi clasa in generala). Mai multi prieteni mi-au spus sa-i zic daca vrea sa fie cu mine sau nu, dar mi-e sa nu stricam relatia de prietenie (bloodline cum ii zice ea laughing ). Nu ne ascundem absolut nimic unul de celalalt, dar nici ea, dar nici eu nu i-am spus ce simt pentru ea. Acum un an nu ne-am mai vorbit vreo 2 luni cam asa, si tot ea a venit prima, sa-si ceara scuze si bla bla, acum 1 luna la fel. Daca nu ar simti ceva pentru mine, inseamna ca m-ar fi lasat de mult, dar ea tot insista sa vorbim. Tot timpul cand suntem impreuna cu prietenii, de exemplu la un concert, i se schimba starea, stiti si voi cum e cand baiatul/fata dorit/a e pe langa tine laughing. Mi-a spus si ea ca, cu mine vorbeste cel mai mult, nu conteaza ca-s fete sau baieti de la ea din clasa, prieteni. Oare cat o s-o mai continuam asa, doar cu vorbitul.

9 răspunsuri:
| LeontinAndrei a răspuns:

In primul rand tu trebuie sa intelegi ca pentru o fata conteaza foarte mult sa aiba o persoana (de preferat de sex opus) cu care sa poata vorbi absolut orice la orice ora din zi si/sau din noapte. Daca vrei sa ai o relatie cu ea mai bine propune-i sa va intalniti si spune-i ce simti pentru ea si poate vei avea succes. Chiar si asa, trebuie sa intelegi ca fetele nu sunt jucarii pe care acum poti sa le ai iar maine sa te saturi de ele. Ai grija.

Be smart. Have a nice day.

| mona a răspuns:

Va iubiti si nu faceti nici unu nimic in sensul asta, nu mai pierdeti timpul si macar tu fa urmatorul pas, poate asta asteapta

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Pai ce m-ai astepti? happy Spune-i ca vrei mai mult decat o simpla prietenie.( si ea da de inteles asta.)

| 1Mihai1 a răspuns:

Fă tu primul pas şi pune-i întrebarea "magică"...

| erema a răspuns:

Nu aşa se tratează o fată! Din câte ai spus aici, îţi place să se ţină după fundul tău.Ea nu este un experiment...

| an0nim123 explică:

Erema nu o tin dupa fundul meu laughing, crede-ma ca daca as face asa ceva, si-ar da seama si in secunda 2 ar pleca (e desteapta si nu se lasa influentata de $m3k3rashii pe care ii vezi peste tot, fata de alte fete pe care le cunosc). mona poate ca da, ar trebui sa incerc eu primul.

| an0nim123 explică:

DanteAndrei nu sunt genul acela de om, crede-ma :p.

| an0nim123 explică:

Erema, nu e chiar asa, e desteapta si si-ar fi dat seama daca ar fi fost cum zici tu :p, DanteAndrei nu sunt genul, si da I will be smart :p.

| an0nim123 explică:

Scuzati postarile duble, nu stiu de ce aveam impresia ca nu s-au postat.