Buna, Alex!
In general, iubirile adolescentine sunt foarte mistuitoare si adesea se intampla ca o fata sa sufere mult si bine pana sa isi revina dupa o experienta aiurea cu vreun baietoi. Tu, daca tii la tipa, trebuie sa dovedesti ca esti barbat, ca esti echilibrat si sa ii arati ca orice problema ar avea ea, o sa o depasiti IMPREUNA. Trebuie sa ii dai incredere, sa fii un tip serios si sa ii dovedesti ca fostul nu are nici macar 10% din calitatile tale. Las-o -pentru inceput- sa se desfasoare asa cum simte. Nu o mai cauta, las-o sa te sune. Intre timp, ocupa-te de tine-sport, filme, lectura, etc, avand grija ca de fiecare data cand vorbiti sa ii mai spui ceva nou despre tine (pentru ca asa o sa pari ca iti vezi de viata, dar in acelasi timp iti pasa de ea- deci o sa o cam dai peste cap cu chestiile astea contradictorii). Poarta de fiecare data discutii sincere cu ea. Nu deschide subiectul "fostul" decat atunci cand il aduce in discutie ea.
Daca te doreste alaturi, o sa isi doreasca sa il uite.
Daca NU, si vezi ca tot in certuri o tine, atunci nu o mai cauta, nu ii mai raspunde la tel si traieste-ti viata cum simti. Orice dezamagire ai avea in viata, trece la un moment dat.
Fii smart, analizeaza si alege drumul cel mai bun pentru tine!
Ea nu mai simte nimic pentru tine.
Vorbește cu ea, spune-i că ții la ea, dar n-ai de gând s-o obligi să stea lângă tine dacă nu vrea, așa că e liberă să plece când are chef. Îi zâmbești frumos și pleci. Fără alte drame de căcat. Dacă are ceva să-ți spună, o să te caute.
Degeaba încerci s-o lungești, că tot acolo vei ajunge.
Este o idee... Ma simt chiar aiurea ca am lasat-o sa imi intre in suflet, si acuma trebuie sa o scot ca locul ei nu mai e acolo... Mhm, se mai intampla.
Stau si ma intreb de ce oare tinerii nu mai apeleaza la sfatul parintilor care sunt trecuti prin viata si au experienta ci accepta sfaturi de la persoane anonime?
Ca sa iti raspund la intrebare, tu nu ai fost niciodata iubitul ei.Ai fost doar acea persoana care a ajutat-o sa treaca peste perioada aia nasoala, ca un catelus.Stii de ce se poarta acum urat cu tine? Pentru ca a inceput iar sa-i fie dor de fostul si e frustrata ca tot ce are esti tu. Data viitoare nu te mai imprieteni cu fetele pe care le placi.
Parintii nu stiu ce sfaturi sa dea. Cel putin ai mei... Aicia depinde si de parinti. Cat despre partea a doua a raspunsului tau... Simt ca ai dreptate!