Cred ca s-a atasat destul de tare de tipul asta, cand am inceput sa -mi insel iubitul, nu vreau sa te supar, dar faceam exact ca ea, tipul acela era pe primul lor, scapam de iubit si vorbeam cu acela pana tarziu la telefon, tineam legatura mereu cu el prin mesaje. Si imi neglijam iubitul pentru ca nu mai eram fericita langa el dar am gresit teribil.
Zic sa discuti cu ea sa vezi ce are de gand, dar in fine oricat ai vorbi daca tine la el, nu te va lua in seama
Pai daca o iubesti, cum de te poti gandi la alternative? Esti viitor barbat, lupta pentru iubirea visurilor tale!
Tu ești cel care a vrut să facă sex neaparat cu ea. Se pare că ea a vrut cu altul...
Cum ai aflat? ai spionat-o? serios vinde-mi si mie pontul, hack ceva la tel? ai prea multe detalii, ti-a zis ea? inseamna ca ati rupt-o deja, si foarte bine ai facut, cum trebuia sa faci? trebuia sa-i spui ca o iubesti prea mult ca sa o vezi cu altul, dar daca nu mai merge eu te las, si cum a zis si Floricica o sa vada ca a gresit si o sa se intoarca la tine, daca o mai vrei si nu-ti gasesti alta, daca stai dupa curul ei o pierzi urat de tot si nu va mai vb deloc cu tine. asa ca fii tare. LAS-o dar dupa ce ii spui ce simti, fara certuri si crize de gelozie.
beausingurlamasamea întreabă: