| akasunny a întrebat:

Salz TPU:*
Am o problema.de curand mama s-a recasatorit cu un tip si ne-am mutat la el. Faza e ca tipul are o fata cam de 14 ani(eu am 17) de care mie imi place f mult.Stiu ca e sora mea vitrega si nu ar trebui dar nu pot sa nu ma gandesc incontinuu la ea.Nu stiu ce sa fac.

Acum o saptamana si ceva m-am intors acasa de la scoala si ea era singura la ea in camera, parintii erau la servici si a venit la mine si m-a intrebat daca o ajut la nu stiu ce la mate. dar am impresia ca si ea ma place sau macar ma simpatizeaza putin.
Ar trebui sa vb cu ea? Sa-i spun ce simt?
Astept raspunsuri.Ms.

11 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Hmm, eu nu m-as aventura asa repede la o relatie cu ea. Poate te simti atras de ea fiindca o vezi tot timpul si te trateaza frumos!

In orice caz, eu in locul tau i-as bate un apropo mamei legat de o posibila relatie cu sora vitrega!

| Hmmmm a răspuns:

Eu zic sa incetezi.
nu sunteti rude, dar e ciudat ca voi, frati vitregi, sa aveti o relatie.nu este imposibil, dar gandeste-te putin la lucruri logic.
parintii vostrii nu vor fi niciodata de acord cu relatia dintre voi.
poate este doar o atractie de moment, ceva peste care vei trece mai tarziu. poate mai tarziu iti vei da seama ca o vezi numai si numai ca pe o sora.
sfatul meu? gandeste-te si mai lasa putin timp sa treaca.in timp iti vei da seama daca e vorba doar de atractie fizica, de ceva de moment, sau daca intr-adevar simti ceva mai mult pentru ea.numai daca intr-adevar simti ceva pentru ea merita sa vorbesti cu parintii si cu ea despre asta.pana nu te conving ce smti cu adevarat nu merita sa ii alarmezi pe parinti.

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

E cam naspha
totusi sunteti frati(vitregi)
eu zic ca ar trebui sa o uiti doar sa fie o minune sa se desparte mama ta de tatal tau vitreg dar ma cam insel la asta sad
deci iti zic sa o uiti sad

| Miauti a răspuns:

I'mPerfect(a) a spus bine, mai lasa sa treaca cateva luni chiar si un an. Dar oricum acum e sora ta, deci nu ai cum sa te dai la ea.

| Pedala a răspuns:

Gandeste-te ca in cel mai bun caz vei fi cunoscut ca "ala ce i-o trage/da/serveste la sora-sa". Serioslaughing Esti cel mai mare idiot din lume. La 17 ani nu ai ce cauta cu una asa mica.

In cel mai rau caz vei fi cunoscot ca "cel care i-a tras-o la sora`sa". Nu o sa mai poti umbla linistit prin casa, o sa dai de ea tot timpu etc.

Mai bine nu, dar de dragul prietenilor si al discutiilor la bere DA!

| CarmenR a răspuns:

Relatia cu sora vitrega? Nu cred ca e indicat. Mai bine consulti un psiholog.

| denysame a răspuns:

SI la mine se intampla la fel.numai ca sunt rolurile inversate...Surori mele ii place de fratele meu iar deja incepe sa ii place prea mult... Dar nu trebuie sa faceti ceva necugetat doar suteti frati vitregiwinking

| SatanaInIzmene a răspuns:

Dintre toate fetele din lumea asta, tu te-ai gasit sa te indragostesti de sor´ta minora? Nu ar trebui sa vorbesti cu ea, ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, repede.

| mAReEe a răspuns:

I'm perfect(a) km are drepate... dar faza cu apropo nici nu are rostlaughing mama ta nu va accepta ca u ai o relatie(posibila)ca sora ta vitrega, ea o considera ca pe o fiica.Ar fi bine sa vezi totusi ce simte si ea. Daca simtiti acelasi lucru, deschide u conversatia ca fetele sunt timidelaughing Si vorbiti despre foste relatii, despre cine ii place acum si fii prienul ei.Ai incredere, e mai frumoasa o relatie de prietenie si tu te vei simti bine, plus ca o poti si privilaughingkiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam naspa... da ai putea sai desparti pe mama si tatal tau vitreg si ramai u cu fata rolling on the floor oricum. lasa fata in pace si cautati alta o sa uiti de ea in 3 min

| Al3xYoo a răspuns:

Da artrebui sa vorbesti cu ea sa va impartiti sentimente reciproc.