Nu-ti imagina ca ea a ramas insensibila si doar s-a jucat.
Doar ca,atunci cand a vazut ca incepe sa se implice sentimental,s-a speriat si a dat inapoi.
Daca nu vroia nimic,nu ar fi fost atat de apropiata de tine,te-ar fi respins din prima clipa ceea ce nu a facut.
Dar,din cauza ca i-a placut si ei, de teama sa nu va stricati prietenia(fetele au fixul asta gresit) a inceput sa se retraga.
Singurul lucru pe care il poti face este sa stai frumos de vorba cu ea si sa o convingi ca intre doi oameni atat de asemanatori si care se inteleg bine, dragostea e cel mai bun lucru ce li se poate intampla!
De ce sa refuze sa dea o sansa?
Bafta!
Salut, nu-si bate joc de tine, nu sunt doctor dragoste,dar nu stie ce sa faca atat timp cat a stat cu tine o zi, e in ceata, tine la tine si ca un iubit dar nu isi da seama, nu as vrea sa zic sa fii indiferent cu ea, ca poate o pierzi de tot, discutati serios pe tema aceasta, tine la tine si te si iubeste in acelasi timp, doar ca nu isi da seama, stiu ce zic, si mi mi s-a intamplat, discutati o sa vrea pana la urma dar trebuie sa vorbesti frumos, controleaza-ti emotiile si vorbeste din inima, nu te agita, nu da bine, o sperii si o indepartezi, bafta, iti tin pumnii, o sa o ai.