| Alec a întrebat:

Sambata am fost la club cu doi prieteni si acolo m-am intalnit cu o fosta colega de scoala. Am povestit, am baut, am dansat, apoi lucrurile s-au infierbantat si am dus-o acasa, nu am mai avut "antecedente" cu ea. Chestia e ca am avut un accident in timpul sexului, daca stiti la ce ma refer. Nu numai ca nu am dus-o la orgasm (pentru ca asta s-a mai intamplat de nenumarate ori), ci faptul ca m-am facut de ras. E adevarat ca o doream de mult timp, insa asta nu explica ejacularea prematura totusi. Nici cand am facut-o prima data nu a durat asa putin, si problema e ca am incercat sa ma opresc dar nu s-a mai putut (nu am baut mult incat sa dau vina pe bautura). Imi e si rusine sa o sun... Oricum peste 2 saptamani plecam in orase diferite la facultate.
Are cineva idee din ce cauza s-a intamplat?

Răspuns Câştigător
| anka89 a răspuns:

Deci nu te ingrijora din cauza tracului si pentru ca ai dorit-o atat de mult s-a intamplat "accidentul".se mai poate intampla din aceleasi motive chiar sa nu ti se scoale.tre sa te gandesti ca nu tot timpul se intampla asa cum ne dorim.si faza cu sunatul...mai bine nu, poate si ea e rusinoase crezand ca poate fi ea de vina nu? nu te gandi ca trebuie sa o suni doar sa nu creada ca te-ai folosit de ea hai sa fim seriosi.doar intr-un club v-ati intalnit si dupa bautura si dans s-a intamplat sa mergeti mai departe si atat.nu ca ati fi fost indragostiti sau ceva de genul.asa ca nu stresa si mergi mai departe.OK? asta ii parerea me ac fata

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

O doreai de prea mult timp,s-a nimerit sa ajungi sa fii cu ea prea brusc,bausei si ceva,toate astea la un loc au dus la accidentul respectiv.
Dar,daca e fata desteapta,o poate lua ca pe un compliment la adresa feminitatii ei.
Asa ca,sun-o si invit-o sa iesiti,iar de data asta da-i de inteles ca accident a fost,nimic altceva.
Nu-ti fa,oricum,probleme, se poate intampla oricui!
Si nu te codi, sun-o si spala asa zisa "rusine".
Succes!

| Zenithf a răspuns:

Ba prostule, sun-o odata, spune-i de ce ai intarziat cu telefonul, si ca iti pare rau pentru ca nu ai sunat-o pana acum.
Saraca se gandeste ca ai folosit-o si se simte ca o carpa acum. Tine cont si de sentimentele ei, nu doar de poftele tale.
Cat timp ai fost pe "uscat" pana la incidentul asta? Daca nu ai mai facut-o 1-2 luni sau mai mult si ai fost si alcoolizat, este normal ca te-ai incins si terminat asa repede.
Ce mai astepti? Pune mana pe telefon.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Ei, emotii, bautura, poate nici nu erai golit de mult.
Sun-o, nu e acum asa mare rusine ca nu ai rezistat o vesnicie.

| harciog a răspuns:

Ai avut trac sau drac, naiba stie.

| Laurretta a răspuns:

E din cauza emotiilor! fostul meu prieten cand am facut-o prima data nu a rezista mai mult de 15 secunde, desi avea multa experienta la acest capitolwinking

| Alec explică:

big grin Mersi pentru sfaturi, am sunat-o azi si am iesit la un suc. Sper ca nu e nimic dereglat cu "aparatul" meu... Oricum eu sper sa nu se mai intample pentru ca e stanjenitor, daca nu o cunosteam nu cred ca m-ar fi afectat atat de mult totusi.