Sfatul meu e sa te duci la ziua lui.adica totusi, sunteti prieteni, amici. Si spune-i ca iti pare rau ca s-a ajuns aici si chiar vrei sa va impacati. Si ar trebui ca in fata prietenilor sa iti arati adevarata ta personalitate pentru ca ei mereu sunt alaturi de tine. Trebuie sa vorbesti sincer cu el si daca vrei sa fi impreuna cu el spune-i ca il placi si ca vrei sa fiti impreuna Succes si la multi ani prietenului.
In primul rand mergi si spune-i "iarta-ma", explica-i ce-i de explicat, cere-i sa aiba rabdare sa vada cum esti. lucrurile se vor aseza apoi singure.
Du`te la ziua lui. faceti ce faceti si spune`i ca vrei sa vorbesti cu el. Fii sincera si spune`i ce simti pentru el, si daca nu e reciproc atunci spune`i ca vreti sa ramaneti prieteni buni. Eu cred ca te place. funda?
Pentru inceput, chiar daca v'ati certat du'te la ziua lui mai ales ca baiatul te'a invitat. Daca vrei sa va impacati, fa'o, ii spui pur si simplu ca vrei sa se uite de cearta asta stupida si ca iti doresti sa va impacati si lasa totul sa decurga de la sine.
Succes:*